in

Trei motociclete în valoare de 250.000 de lei, furate din Italia, cu un microbuz cu documente false

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit ascunse într-un microbuz, trei motociclete, în valoare de 250.000 lei, declarate ca fiind furate din Italia.

În data de 9 noiembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul STPF Suceava împreună cu lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului de autovehicule furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 13.30, lucătorii noștri au identificat într-o parcare de pe raza localității Siret, un microbuz marca Volkswagen Crafter, înmatriculat în Ucraina, iar în interiorul acestuia au fost descoperite trei motociclete, două marca BMW și una marca KTM, care figurează în bazele de date ca fiind furate din Italia.

Cele două motociclete marca BMW erau demontate, iar cea de-a treia, marca KTM, a fost descoperită ascunsă într-un spațiu special amenajat, valoare totală a acestora fiind de aproximativ 250.000 lei.

Sicilia, român de 19 ani, accident mortal cu motocicleta, pe care abia o cumpărase

Și documentele microbuzului erau furate din Lituania.

Totodată, în interiorul microbuzului, au mai fost descoperite o cutie de transmisie și un motor de la un autoturism Mercedes, ambele în valoare de 55.000 lei, care figurează, de asemenea, furate din Italia.

Pe timpul cercetărilor, s-a mai constatat ca documentele microbuzului sunt furate din Lituania. Drept urmare, microbuzul împreună cu motocicletele si componentele auto descoperite au fost transportate și indisponibilizate la sediul instituției până la finalul anchetei.

În acest caz, polițiștii de frontieră desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire față de doi bărbați, unul cu dublă cetățenie româno-ucraineană în vârstă de 59 de ani și un cetățean ucrainean, de 35 de ani.

De asemenea, verificările sunt efectuate, în continuare, sub directa supraveghere a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
frauda venit cetatenie

Video – Româncă aruncând cu bani, presa italiană: „Aici sunt banii dumneavoastră”

fetita de doi ani ucisa

Regretele monstrului care a ucis în chinuri groaznice o fetiţă de doi ani: „Eram nervos”