in

Regretele monstrului care a ucis în chinuri groaznice o fetiţă de doi ani: „Eram nervos”

Regrete tardive ale monstrului care a ucis în chinuri groaznice o fetiţă din Italia. „Am stricat viața tuturor”, a declarat Gabriel Robert Marincat, în fața judecătorilor italieni. Românul a mărturisit că a abuzat-o sexual, iar apoi a ucis-o pe Sharon Barni, fetița de nici 2 anișori a iubitei sale. 

Gabriel Robert Marincat este acuzat de omor voluntar și violență sexuală. Românul de 25 de ani a fost audiat în dosarul asasinării micuței Sharon. Potrivit publicației laprovinciadicomo.it, citată de Observator News, săptămâna viitoare vor fi concluziile acuzației și apărării și pronunțarea sentinței.

Tânărul român a acceptat să răspundă la întrebările procurorului Antonia Pavan și, în fața judecătorilor, a mărturisit totul. A spus da, a bătut-o pe Sharon în mod repetat, ucigând-o și a recunoscut și abuzul sexual. Și toate minciunile spuse mai târziu, pentru a încerca să se salveze.

„Eram nervos. Nu știu de ce am ucis-o”, a declarat Gabriel Robert Marincat.

Iată cine este monstrul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni în Italia: Gabriel Robert Marincat, muncitor român de 25 de ani

Totul a început la ora prânzului, în ziua de 11 ianuarie. Se pare că lui Sharon nu i-a plăcut mâncarea, iar românul a bruscat-o, făcând-o să plângă. De acolo situația s-a înrăutățit.

„Nu știu ce s-a întâmplat cu mine. Mi-a plăcut Sharon, mi-a spus tată și am iubit-o. Am stricat viața tuturor”, a spus Marincat în sala de judecată.

Micuța Sharon Barni a murit în seara de 11 ianuarie 2021, la vârsta de 18 luni. Copila a sfârșit în chinuri groaznice. Potrivit procurorilor, citați de publicația laprovinciadilecco.it, copila a fost batjocorită și bătută până la moarte, autopsia relevând un episod de „groază absolută”.

Gabriel Robert Marincat locuia împreună cu Sharon și mama ei, în casa din via Dante Alighieri din Cabiate, Como, de aproximativ trei luni. În după-amiaza zilei de 11 ianuarie, iubita lui Robert Marincat și-a lăsat fetița în grija românului.

Conform versiunii oferite de individ mai întâi salvatorilor, iar apoi carabinierilor, copilul ar fi tras de un cablu electric și i-ar fi căzut în cap un radiator, provocându-i traume la cap. Dar, după ce a plâns puțin, copila s-ar fi liniștit și ar fi continuat să se joace.

Abia în jurul orei 18.00, bărbatul ar fi observat că micuța se simte rău și a alertat serviciile de urgență. Potrivit milano.corriere.it, fetița era moartă când a ajuns la spitalul din Bergamo, unde fusese transportată de urgență cu elicopterul.

Povestea de groază din ultimele ore de viață ale lui Sharon a șocat familia fetiței, care abia pe 11 mai, la patru luni de la moartea ei, au putut să-și ia rămas bun de la micuță.

Salvini a cerut castrarea chimică a românului

La scurt timp după mediatizarea cazului, fostul ministru italian de Interne Matteo Salvini a reacționat dur pe Twitter. „Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare, răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai.

„Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină”, a scris Salvini pe Twitter.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
motociclete furate italia

Trei motociclete în valoare de 250.000 de lei, furate din Italia, cu un microbuz cu documente false

rares bogdan minister diaspora

Negocieri PSD-PNL, Rareș Bogdan: „Am cerut un Minister pentru Diaspora”