in

Trei români arestați la Florența: deghizați în carabinieri, furau bijuterii și obiecte de valoare

Trei români, care jefuiau case în Italia deghizați în carabinieri, au fost arestați la Florența după ce au făcut o greșeală monumentală. Ei au fost prinși din cauza mașinii pe are o conduceau, cei trei hotărând, dintr-un motiv numai de ei știut, să iasă la plimbare cu mașina furată, prin oraș.

Cei trei s-au deghizat în carabineri și au mers în mai multe locuințe din Florența, Signa și Rufina, de unde au furat bani, bijuterii și alte obiecte foarte valoroase, despre care spuneau proprietarilor că sunt furate și trebuie să le confiște ca probe.

Polițiștii – scrie observator.tv, citând presa italiană – informează că Laurențiu Ștefan Ungureanu, un tânăr de 33 de ani, rezident în Rufina, Bogdan Cosmin, un tânăr de 36 de ani din Signa și Marius Gabriel Huștiu, un rezident de 32 de ani din Florența au fost arestați ca urmare a unei acțiuni a carabinierilor din Florența, după ce o mașină furată a fost identificată în trafic.

Din anumite motive, cei trei români au hotărât că trebuie să se plimbe prin oraș la volanul unei mașini furate, un Fiat Punto model vechi.

Constatările investigației au fost acceptate de Parchetul de pe lângă Florența, care a emis măsura privativă de libertate, anunțată în această dimineață.

Doi români arestați la Catania, au forțat patru femei aduse din România să se prostitueze