in

O româncă din Lega lui Salvini își anunță candidatura la Cremona: «Indiferența ne lasă fără drepturi și fără apărare!»

«Am decis să-mi propun candidatura de consilier comunal la alegerile locale din Cremona din 26 mai. Comunitatea românească este pe primul loc între comunităţile străine. Consider că şi noi trebuie să avem un reprezentant în Consiliul comunal, care să apere interesele românilor. Cine mă cunoaşte ştie cu siguranţă ce fel de persoană sunt! Am luptat şi lupt în continuare pentru o imagine cât mai bună a comunităţii, am dedicat mult timp în mod voluntar românilor rezidenţi în Cremona şi nu numai!

Doresc să fac împreună cu dvs. un program al comunităţii româneşti care să includă problemele şi cerinţele dvs.

Nu ştiu încă cărui partid sau lista civică voi presenta candidatura mea (probabil celor care vor manifesta minim interes faţă de comunitatea noastră)! Ştiu doar că trebuie să participăm!

Participarea contează!

Nu uitaţi că pentru a vota primarul şi consilierii pe care-i doriţi, trebuie să mergeţi la oficiul electoral de la primărie să cereţi “tessera” electorală până pe 16 aprile! Este o datorie şi un semn de respect şi participare! Indiferenţa ne lăsa fără drepturi şi fără apărare!», a anunțat pe pagina sa de Facebook Silvia Simonca.

Originară din Iași, Silvia Simonca este președinta Asociaţiei Culturale Italo-Române „Orizzonti latini” din Cremona. Este înscrisă în Lega, dar încă nu se știe exact modalitatea în care partidele de centru-dreapta se vor prezenta la alegeri.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO Papa Francisc dezvăluie de ce se ferește de credincioșii care vor să-i sărute mâna: «Motive igienice»

Trei români arestați la Florența: deghizați în carabinieri, furau bijuterii și obiecte de valoare