in

Trei români ucişi de un tren de marfă la Viareggio

Trei cetăţeni români şi-au pierdut viaţa ieri noapte, loviţi de un tren, la câteva sute de metri de gara din Viareggio, lângă Lucca (regiunea Toscana), scrie La Nazione.

Potrivit unei prime reconstrucţii, în jurul orei 1,30, cei trei traversau calea ferată şi au încercat să evite impactul cu un tren de pasageri. Au sărit pe şinele din apropierea, fără să-şi dea seama de venirea unui alt tren, de marfă.  Mecanicul a încercat să frâneze, dar nu a reuşit să evite impactul. Cei trei au murit pe loc.

Corpurile a doi dintre români au fost găsite lângă şine, în schimb ce-a de-a treia victimă a fost prinsă sub tren, cu un picior amputat şi corpul parţial sfâşiat.

După trei ore de la accident, scrie Versilia Today, victimele au fost identificate : este vorba de trei bărbaţi fără ocupaţie, cunoscuţi forţelor de ordine: Vasile Rebegea, de 39 de ani, Nicolae Bărbulescu, de 35 de ani şi Dorin Eugen Cusma, de 23 de ani. Unul din romni avea asupra lui un ordin de expulzare din Italia, semnat de chestorul din Lucca.

În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un portofel cu bani şi un document de identitate italian , despre care poliţiştii cred că este furat.  În altă geantă românii aveau două kilograme de monede.

La faţa locului au intervenit echipaje ale poliţiei, pompierilor şi ambulanţe. Circulaţia trenurilor a fost oprită temporar, corpurile victimelor fiind ridicate de anchetatori abia în cursul dimineţii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alegeri parlamentare: în Italia vor fi organizate 55 de secţii de votare

O româncă superbă este sosia oficială a celebrei actriţe Charlize Theron