in

Treviglio, șofer român de camion mort din senin, a fost găsit fără viață în parcarea zonei industriale

* Români în Italia * Șofer român de camion mort din senin la Treviglio * Un șofer de camion în vârstă de 45 de ani a fost găsit fără viață în parcarea zonei industriale Pip din Treviglio.

Șofer român de camion mort din senin la Treviglio

Se știu puține lucruri despre ceea ce s-a întâmplat cu un șofer de camion în vârstă de 45 de ani, originar din România, dar care locuiește în zona Piacenza. Acesta a fost găsit fără viață în camionul său parcat în via Aldo Moro, drumul principal al zonei industriale Pip 1 din Treviglio. Descoperirea a fost făcută la începutul după-amiezii zilei de 13 iunie 2022, scrie primatreviglio.it.

Inutilă intervenția personalului medical

Salvatorii de la 118 salvatori au sosit la fața locului cu o ambulanță de la Crucea Roșie Treviglio, o auto-medicală. Personalul sanitar nu a rămas cu nimic altceva decât să constate decesul bărbatului.

Cauza, însă, nu a fost încă dezvăluită. Pe corp nu ar exista semne de violență și cabina camionului său era și ea în ordine. Poate că a fost o stare de rău care l-a ucis, dar ancheta încă în curs o va confirma.

Farmacistă de 54 de ani din Amelia (Terni), găsită moartă în casă

Cu o seară înainte era în viață

Moartea a avut loc între opt și zece ore înainte de a fi descoperit. Alarma a fost dată, de fapt, de patronul firmei din Piacenza la care lucra, nevăzându-l sosind la destinație.

Bărbatul de 45 de ani trebuia să încarce camionul și să plece să se întoarcă la firmă, dar neavând nicio veste de la el, alarma s-a declanșat. Cu o seară înainte, fusese observat – încă în viață – de ceilalți camionagiii opriți în zonă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 27 In medie: 4.2]

Ministrul Sănătății din Italia, întâmpinat cu proteste la Florența și la Spezia: „Bufon, Asasin” – VIDEO

elicopter italia carabinieri

Salento, româncă înjunghiată în fața copiilor și a călătorilor dintr-un autobuz, agresorul căutat cu elicopterul