in

Trivero, accident de muncă grav: lucrător român de 58 de ani , a căzut de la 6 metri pe șantier

Fracturi la picioare, vertebre și bazin pentru un lucrător român de 58 de ani care a căzut în timpul muncii pe un șantier de construcții din Trivero, provincia Biella

Muncitorul, care locuiește în Serravalle, a fost rănit pe un șantier de construcții din zona Triverese inferiore, în satul Polto. Omul a căzut de la o înălțime de aproximativ șase metri și a suferit fracturi multiple. Nu este în pericol de moarte, dar rămâne la Spitalul Maggiore din Novara, unde a fost adus imediat după rănire.

Lucrătorul, angajat de o companie de construcții din Prato Sesia, care pune asfalt în zona din fața morii de lână Egidio Ferla. Căderea a avut loc în timp ce un camion muta materiale: este încă neclar dacă omul a fost lovit din greșeală de vehiculul greu sau dacă dorea să se dea deoparte, făcând un pas greșit, care l-a făcut să cadă pe un spațiu verde aflat cu 6 metri mai jos. Colegii săi au apelat imediat 118.

Rănitul a fost luat cu un elicopter, aterizat pe o peluză din apropiere. Fiind un accident de muncă, experții Spresal investighează cazul, împreună cu carabinierii.


Tânăr român accidentat grav la muncă la o firmă siderurgică din Brescia

Accident de muncă la Fiera di Verona, muncitor român în stare gravă

Accident de muncă în Sardegna, muncitor român căzut de la 8 metri pe șantier

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, „urgență națională”: nivel monstruos al șomajului la tinerii între 18 și 24 de ani

Români arestați la Acate, în Sicilia: cultivau marijuana în sera de roşii