Menu
in

Ucigașul româncei din Cagliari s-a sinucis, s-a aruncat de la etaj

Sandro Sarais, bărbatul de 56 de ani din Nuraminis (Sardinia de Sud) acuzat că și-a înjunghiat partenera română, Mihaela Kleics, în urmă cu o săptămână s-a aruncat de la etajul spitalului unde era internat și a murit, anunță ANSA

Bărbatul a reușit să se elibereze și, în ciuda ultimei încercări a agenților de a-l opri, s-a aruncat pe fereastră. 

Italianului i s-a acordat ajutorul imediat și apoi a fost intubat, în încercarea de a-i salva viața, dar acesta a murit aproximativ o jumătate de oră mai târziu.

Bărbatul se afla la spital și nu la închisoare, după ce s-a înjunghiat în mediul rural din Castiadas, unde a fost urmărit de carabinieri care îl căutau ca suspect de omor al partenerei românce. 

Cagliari, româncă de 50 de ani, omorâtă în casa ei, înjunghiată de 35 de ori

Italianul îți recunoscuse vinovăția

Pe 13 decembrie, românca în vârstă de 50 de ani a fost găsită fără viață în apartamentul ei din via della Musica, în Quartu Sant’Elena, în orașul metropolitan Cagliari. 

Stătea întinsă în dormitor purtând hainele pline de sânge, pe corp urmele a numeroase răni de înjunghiere, cel puțin treizeci. (citiți aici)

Mihaela Kleics nu mai răspundea la telefon de trei zile și sora ei, care locuiește în România, îngrijorată, i-a sunat pe carabinieri care, împreună cu pompierii, au deschis ușa casei, făcând macabra descoperire. Suspiciunile au căzut imediat asupra partenerului.

Cei doi se certau deseori, relataseră vecinii. Chiar și cu câteva zile mai devreme existase o cerere de ajutor din partea femeii în urma violențelor suferite.

Imediat după arestare, Sarais și-a recunoscut vina în fața carabinierilor, dar apoi se folosise de dreptul de a nu răspunde la întrebările procurorului în primul interogatoriu care a avut loc la spital.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
Exit mobile version