in

Udine, româncă angajată să facă curățenie, ea fura bani și lozuri, prejudiciu de peste 3500 de euro

O româncă de 50 de ani a fost reţinută la Cividale del Friuli, provincia Udine, Italia, fiind acuzată de comiterea infracţiunii de furt în stare agravantă. Românca a fost reţinută după ce a furat bani şi mai multe lozuri răzuibile din barul în care lucra ca îngrijitoare.

Conform presei din Italia, citată de observator.tv,  patronul localului a intrat la bănuieli după ce mai multe seri la rând a înregistrat de numerar, dar şi dispariţia unor lozuri răzuibile. A depus plângere în baza căreia procurorii au montat mai multe camere de supraveghere ascunse.

”Când m-am întors în ţară, lumea mă întreba dacă am furat şi eu un parfum sau dacă mi-am găsit vreun italian”

Femeia nu a ştiut de această situaţie şi a căzut în plasă, fiind surprinsă de camere când sustrăgea mai multe lozuri răzuibile. În urma percheziţiei domiciliare s-a stabilit că românca a furat cel puţin 2.500 de euro cash şi lozuri răzuibile în valoare de peste 1.000 de euro.

Motivul ar fi fost că femeia voia să-şi suplimenteze venitul, chiar dacă o făcea într-un mod ilegal. Românca de 50 de ani urmează să fie cercetată penal în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt în stare agravantă.

Parma, menajera hoață, a furat bijuteriile de aur ale familiei unde lucra, prinsă după ce a pus foto cu ele pe Facebook

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Radu Mazăre și-a luat cererea de emigrare în Madagascar din Italia: ”Avea cazier judiciar curat și pașaport nou-nouț”

Mii de oameni la contramanifestația de la Iași, primarul Chirica: ”PSD este un cățel în călduri”