Menu
in

Un bătrân de 81 de ani şi-a ȋnjunghiat menajera românca

O româncă de 53 de ani, a fost ȋnjunghiată ȋntr-un braţ de bărbatul de 81 de ani pe care ȋl ȋngrijea la domiciliu. Agresiunea a avut loc s-a sâmbătă, 4 iunie, ȋn localitatea Mortise, suburbie a Padovei. Ca ȋn fiecare zi, românca s-a chinuit să-i dea bătrânului medicamentele la ora prânzului. Bătrânul s-a opus, şi de la vorbe a trecut la fapte: folosind un cuţit, a lovit-o pe româncă la nivelul braţului- scrie “Il Gazzettino”.

Iată cum au decurs faptele: sâmbătă după-amiază, agenţii de la Secţia de poliţie din Mortise au fost chemaţi la urgenţă la spitalul “Policlinico” din localitate,  pentru că o româncă de 54 de ani a fost ȋnjunghiată ȋn antebraţ.

Menajera le-a povestit anchetatorilor cum a fost ȋnjunghiată:  bătrânul bolnav pe care ȋl ȋngrijeşte, de 81 de ani, este foarte morocănos  şi refuză mereu să urmeze tratamentul strict prescris de medici. Românca, obligată să se ocupe şi de administrarea medicamentelor, a avut mereu probleme să-l convingă pe bătrân să respecte orele de tratament.

Sâmbătă, aceeaşi poveste: românca i-a pus ȋn faţă medicamentele, ȋnsă bătrânul nici nu voia să audă. Voia să mănânce şi atât. Românca a insistat o dată, de două ori, până când bătrânul de 81 de ani s-a ȋnfuriat, a luat cuţitul pe care ȋl avea pe masă şi a rănit-o la antebraţ.

Românca a ȋncercat ȋntr-un prim moment să se trateze de una singură. ȋnsă sângele continua să iasă continuu din rană. In jurul orei 15 ȋngrijitoarea româncă a decis să se ducă la Urgenţă, unde i-a fost cusută rana. Medicul care a ȋngrijit-o a ȋnţeles imediat că era vorba de o rană prin tăiere, şi a chemat poliţia.

Chiar dacă prognosticul dat de medici este de douăzeci de zile, şi românca se va alege doar cu o cicatrice, fapta este gravă. Angajatorul său, deşi ȋn vârstă de 81 de ani, a fost denunţat pentru leziuni personale.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version