in

Un nou caz Elodia: italian acuzat de uciderea unei românce, lipsește cadavrul

Începe procesul cu procedură prescurtată în sarcina lui Giuseppe Chiavetta, de 43 de ani, din Leonforte (prov. Enna, Sicilia) fără antecedente penale, care este considerat ucigașul tinerei românce Violeta Coroiu, de 35 de ani, fosta sa iubită, dispărută în octombrie anul trecut.

La Carabinierii din Leonforte a sosit un denunț privind dispariția cetățenei românce. Timp de șapte zile carabinierii au făcut cercetări în provinciile Enna și Catania, descoperind că tânăra femeie ar fi trebuit să plece pe 3 noiembrie în România pentru a-și petrece cu familia o scurtă perioadă de vacanță. Dar acasă Violeta nu a mai sosit niciodată.

A ucis o româncă lângă Ancona, întreprinzător italian arestat

Violeta avusese o legătură cu Chiavetta, dar înainte cu circa un an a decis să întrerupă relația sentimentală el. O ruptură pe care bărbatul nu ar fi acceptat-o. Acuzațiile care i se aduc lui Chiavetta sunt de omor și ascundere a cadavrului. Corpul fostei sale iubite, în ciuda multelor căutări efectuate de carabinieri, nu a fost niciodată găsit.

Chiavetta a fost arestat imediat după descoperirea mașinii sale, un Fiat Punto, demontată, dar plină de sânge, la fel cum era și garajul său. A încercat să facă să dispară aceste urme, dar nu a reușit. În mașina lui Chiavetta au fost găsite urme de sânge care în urma testelor ADN a rezultat a fi al tinerei.

Româncă de 26 de ani, ucisă la Bitonto (Bari)

Se pare că omorul a fost comis fiindcă Violeta, odată sosită la Leonforte, l-a făcut pe Chiavetta să înțeleagă că între ei relația s-a încheiat în mod definitiv, și că era deja cu un alt bărbat, un catanez cu care locuia. Acest lucru probabi l-a înfuriat pe Chiavetta și ar fi uciso în mod violent.

Chiavetta s-a declarat mereu nevinovat și a declarat că nu știe de ce a dispărut Violeta.

Italian arestat la Gela: își bătea concubina româncă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zaia (Lega): “Copiii născuți aici să fie italieni la opt ani”

Deputatul Aurelian Mihai îi cere socoteală ministrului David despre repatrierea voluntară: ”Vreau să știu dacă există un astfel de proiect”