in

Un oraș din nordul Italiei declară război românilor: ”Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat românii…se comportă ca niște animale!”

Șase români, deja identificați de forțele de ordine, rezidenți la Marina Julia, Monfalcone, provincia Gorizia, au stârnit furia localnicilor după ce s-au bătut și au devastat o grădină, din apropierea unei parcări, loc amenajat cu bănci și mese, loc destinat pentru picnic.

Au mâncat, dar mai ales au băut prea mult și, în cele din urmă, după ce au părăsit zona, lăsând în urmă plin cu deșeuri, sticle și pungi de plastic, s-au deplasat către locuințele lor unde s-au bătut.

Cauzele violentei bătăi nu sunt încă clare, dar în urma altercației două persoane au fost transportate la Spitalul San Polo din Monfalcone. În situație mai gravă se află unul dintre bărbați care a fost lovit violent în timp ce era trântit la pământ. În timpul încăierării a fost spart și un geam. Au fost vecinii cei care, auzind țipetele și strigătele, au solicitat intervenția poliției, care a sosit la fața locului și i-a identificat pe cei sașe.

Evenimentul a fost anunțat deja duminică după-amiază de către primarul Anna Maria Cisint, care s-a deplasat la Marina Julia pentru a afla ce s-a întâmplat. Prima reacție a avut-o pe pagina de Facebook, unde a postat o fotografie de la locul unde au petrecut românii și a făcut un comentariu: ”Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat unele persoane, deja identificate ca fiind cetățeni de origine română“, a scris ea.

”Când identificarea lor va fi făcută oficial, voi activa orice instrument consimțit de lege, chiar și denunțul. În cazul în care va fi un proces penal, administrația noastră se va constitui parte civilăși va cere daune. Vom cere apoi înclusiv firmei unde lucrează cei șase să își asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate. Vom cere să fie luate și alte măsuri: pentru noi sunt niște persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru muncă dar se comportă ca niște animale. Sperăm că și pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări orașul care i-a primit ca pe niște oaspeți. Să plece la casa lor!”, a declarat primărița.


Comentariul primarului a dat naștere la numeroase comentarii:

Lorenzo Mian: Calci in culo a casa vostra merde de mangia aglio…

Marco Varin: Vergognosi..da fare un bel carico e rispedire nella loro stupenda Nazione…dove se soli per un attimo fai lo scemo…e già tardi…vediamo se qualcuno li giustifica anche stavolta…

Stefano Raneri Costantino: Espulsione immediata anche se comunitari…

Cristiano Petriccione: Brava la nostra sindaco Però spero che facciano qualcosa di serio no solo foto e dopo molliamo . Mandiamoli a casa loro gente che non si comporta bene devono andare via da Monfalcone e ora di finirla…

Mario Bagat: Simili elementi, da paragonare solamente agli animali non sono difendibili, tranne forse per qualche sinistroide idiota…!!! Brava Anna, ripuliamo la nostra bella Monfalcone.!

Sara Marangoni: Questi bevono il mondo e poi baruffano con chiunque gli capiti a tiro…. il bello è che son pericolosi…. ragazze donne spry urticante per tutte nelle borsette…. vi raccomando

Massimiliano Murra: In Romania li rompono di botte la mia ragazza di un tempo si vergogna va di certi paesani suoi che lavoravanonin cantiere e diceva che al suo paese erano calmi calmi..che prima le prendevano dalla gente comune Poi dalla Milicia loro..

 

 

 

Poliția italiană publică fotografia violatorului român în serie: «Alte victime îl pot recunoaște»

Ministerul Diasporei începe CARTOGRAFIEREA românilor din străinătate