in

Poliția italiană publică fotografia violatorului român în serie: «Alte victime îl pot recunoaște»

Se așteaptă rezultatele DNA pentru a avea siguranța că el este cel care a violat o femeie germană în parcul villa Borghese la Roma. A fost arestat pentru că a fost recunoscut de trei femei pe care le-a violat în 15 zile la Roma. Însă poliția crede că violatorul în serie a lovit de mai multe ori și a decis să publice fotografia. Astfel victimele îl pot recunoaște și pot prezenta denunț.

Cristi Popa, 25 de ani, arestat pe 7 octombrie ar putea fi responsabil de multe alte violuri rămase până acum cu autori necunoscuți, comise pe via Salaria sau în alte zone.

Decamdată este acuzat de trei violuri, comise cu același modus operandi: victimele erau bătute, legate, violate și jefuite.

A fost identificat după scuterul descris de victime, cu care se prezenta la locul faptei. În fabrica abandonată din Monterotondo unde locuia au fost găsite celularele victimelor.

Examenul DNA este util pentru a se stabili dacă românul este vinovat și de violarea unei femei germane, la villa Borghese.

Castel Fusano, violată de 17 ori într-o baracă, doi români condamnați la câte 20 de ani de închisoare

Iată violatorul în serie de la Padova. Infirmierul român mai făcuse două victime

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi sportivi români, pe podium la Campionatului Mondial de Kata de la Olbia, în Italia

Un oraș din nordul Italiei declară război românilor: ”Dezgustător, asta e ceea ce au lăsat românii…se comportă ca niște animale!”