in

Iată violatorul în serie de la Padova. Infirmierul român mai făcuse două victime

Noi acuzații pentru Cristian Emil Corneanu, infirmierul român de 41 de ani, angajat de șase ani în secția de Neurochirurgie a unui spital din Padova, acuzat că a violat pe patul de spital o pacientă după ce i-a injectat un somnifer. Potrivit anchetelor, bărbatul a administrat și altor două femei internate medicamente neprescrise de medic.

Cristian Emil Corneanu a fost arestat în flagrant pentru viol agravat. La momentul reținerii, Corneanu nu a avut nicio reacție, rămânând impasibil.

Padova, a sedat o pacientă și apoi a violat-o. Infirmier român prins în flagrant de carabinieri

În seara arestării, miercuri 4 ianuarie, bărbatul lucra în tura de noapte. În jurul orei 20 a intrat în salonul în care era internată o femeie de 58 de ani de origine chineză. Corneanu a încercat să abordeze femeia însă aceasta a reușit să-l îndepărteze mișcând în mod repetat un picior. Câteva minute mai târziu, violatorul a încuiat salonul cu cheia și i-a administrat victimei un somnifer. După ce femeia a adormit, și-a dat jos pantalonii și a violat-o.

Colegilor de serviciu ai lui Corneanu nu le vine să creadă cele întâmplate: «Părea o persoană meticuloasă și de treabă. Deseori ne arăta cu mândrie scrisorile de mulțumire pe care le scriau unii dintre pacienții îngrijiți de el».

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Violată și torturată de o bestie: povestea unei românce de 16 ani, ținută închisă de un italian

Pedofil român, dat în urmărire de cinci ani, arestat la Napoli