in

Un român a ucis cu mașina un carabinier pe bicicletă. Arestat pentru omor rutier

Un român în vârstă de 22 de ani, care conducea o autoutilitară pe centura Romei, în via Aurelia, direcția Fregene, a lovit mortal un biciclist, G.C., în vârstă de 52 de ani, care a încercat să evite niște panouri ce indicau un drum în construcție. Victima, carabinier aflat la acea oră în afara serviciului, mergea cu bicicleta pe partea din afara liniei de demarcație, când la un moment dat, a schimbat brusc direcția, fiind lovit și strivit de parapet în urma impactului cu mașina condusă de român.

Românul a fost interogat de către poliția rutieră, care l-a supus testului de alcool și ulterior la spital l-au predat medicilor pentru testul de droguri. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, cercetat acum pentru un omor rutier. 

Imediat după impact, șoferul a oprit și a cerut ajutor la 118.

Cercetările polițiștilor vizează nu numai clarificarea dinamicii accidentului, ci și verificarea dacă semnalele respective ale șantierului au fost poziționate în mod regulat și dacă lucrările au fost, de asemenea, regulamentare. Carabinierul este al cincilea ciclist care a murit la Roma și în provincie de la începutul anului. Dar și cea de-a 92-a victimă a drumului din 2019.

Rămâne de stabilit dacă vina a fost a șoferului român sau a victimei, care s-a trezit brusc cu panourile de semnalizare în față și a schimbat direcția către stânga drumului, apărându-i brusc în față autoutilitarei.

Cotidianul Corriere della Sera relatează faptul că de-a lungul acelei străzi au avut loc foarte multe accident rutiere, soldate cu numeroase victime.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Calabria, a incendiat casa unui român, apoi a început să urle mesaje rasiste. Italian arestat de carabinieri la Bagnara

Îngrijitoare din Italia, mesaj emoționant despre munca ei: ”Nu râde de mine, că sunt o badantă”