in

Un român beat a intrat într-o biserică din Milano și a făcut dezastru: ”Din cauza politicilor de primire a străinilor”

Un român beat a intrat într-o biserică din Milano și a făcut dezastru. Un bărbat în vârstă de 41 de ani, cetățean român, a fost anchetat sâmbătă după-amiază la Milano sub acuzația de daune agravate, după ce s-a dezlănțuit într-o biserică de pe Via Felice Bellotti, din centrul orașului. La scurt timp după ora 18.00, potrivit reconstituirii poliției, bărbatul de 41 de ani a început să strige plângându-se de un presupus furt al unui rucsac, apoi a intrat în parohie, începând să lovească coroane comemorative și o statuie, pe care le-a aruncat la pământ.

O mașină de poliție care trecea prin zonă a intervenit imediat, iar polițiștii au reușit, nu fără dificultate, să îl oprească pe bărbat, care era vizibil beat. Acesta a fost pus sub acuzare în stare de libertate.
>>> Româncă terorizată de soț, ce a povestit judecătorilor italieni: ”Mă duc la închisoare cu capul tău în mână”

”Din cauza politicilor de primire a străinilor”

Cu stupoare, amărăciune și multă furie, aflu că sâmbătă după-amiază un cetățean român beat a intrat în biserica din Via Felice Bellotti și a distrus părți din ea. Sunt uimit că, la ora actuală, în orașul nostru, nici măcar în bisericile aflate la o aruncătură de băț din Piazza Duomo milanezii și turiștii nu pot fi în siguranță!

Nu este prima dată când astfel de fapte, sau mult mai grave, s-au întâmplat și se întâmplă în Milano. Sâmbătă seara, de exemplu, un egiptean a fost înjunghiat în Bovisa. Punctual și aproape în totalitate, aceste evenimente îi văd ca protagoniști pe cei care nu sunt italieni. Acesta este prețul mare pe care îl plătim din cauza politicilor de primire a străinilor, implementate în ultimii ani de Sala și de întregul centru-stânga milanez.

Mă refer, în special, la marșurile pro-imigranți și la prânzurile multietnice organizate în Parcul Sempione în 2017, la care se adaugă „porturile deschise pentru toți” ale guvernelor anterioare, în special cu fostul ministru de interne Luciana Lamorgese. Datorită acestor politici, zeci de mii de străini au venit la Milano, precum românul de sâmbătă după-amiază, și o bună parte dintre ei comit infracțiuni și activități ilegale, așa cum citim adesea în știri”.

Astfel s-a exprimat Riccardo De Corato, membru al Fratelli d’Italia, scrie milano.info.it, cu privire la cetățeanul român care a intrat în biserica din Via Felice Bellotti din Milano și a distrus unele părți interne.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Adio fotbalistului Mattia Giani, a făcut stop cardiac pe teren, în timpul meciului

Badantele din Italia se întorc în România. „Se câștigă la fel și la noi”