in

Un român din Sicilia a făcut opt zile de închisoare mai mult, pentru că își maltratase soția, acum cere despăgubiri de la stat

Un român din Sicilia a făcut opt zile de închisoare mai mult, pentru că își maltratase soția, acum cere despăgubiri de la stat

Din cauza unor diferențe de interpretare a sentinței, pronunțate de secția a II-a penală a Tribunalului din Palermo, s-a dispueliberarea s unui român de 53 de ani, Ioan Hurjui, domiciliat în Montelepre (Pa), scrie palermo.gds.it.

El a fost judecat pentru rele tratamente în familie și violență sexuală împotriva soției. El a rămas în închisoare opt zile mai mult decât trebuia.

Sicilia, și-a tăiat pe față partenera și i-a amenințat cu moartea rudele, român arestat de carabinieri

Un român din Sicilia a făcut opt zile de închisoare mai mult

Bărbatul a fost condamnat pentru rele tratamente (trei ani și jumătate de închisoare) și achitat pentru ipoteza violenței sexuale. Procurorul invocase pedeapsa, pentru ambele acuzații, de opt ani și trei luni de închisoare. 

Închis la penitenciarul ”Pagliarelli”, românul a fost eliberat din închisoare la opt zile de la pronunțarea justiției.

În urma unei reevaluări interpretative a președintelui completului de judecată, s-a stabilit că ordinul de eliberare în libertate a fost scris în baza acuzaţiei pentru care a fost achitat. Pentru închisoare, așadar, românul trebuia să fie condamnat pentru maltratare în familie.

Situația s-a deblocat în urma presiunii făcute de avocatul apărării, Antonino Rallo, al baroului Marsala, care pregătește acum cererea de despăgubire pentru detenție pe nedrept.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]
inselatorie internet

Români cercetați de DIICOT pentru înșelătorii pe internet, peste 200 de persoane, inclusiv din Italia, prejudiciu peste 450.000 de euro

Draghi calorifer

Oprirea gazului rusesc, Draghi: „Vreți pacea sau aerul condiționat?”