in

Abruzzo, un român s-a prăbuşit cu maşina în prăpastie. Accident sau sinucidere?

Moartea unui român este învăluită în mister, după ce bărbatul de 53 de ani s-a prăbuşit cu maşina într-o prăpastie. Bărbatul trebuia să ajungă la un medic specialist, unde avea o programare. Oamenii legii nu exclud ca vrânceanul Vergică Gheaba să se fi sinucis.

Românul, căruia italienii îi spuneau Virgilio, s-a mutat în Celano, provincia L’Aquila, regiunea Abruzzo, unde lucra ca îngrjitor de bătrâni. Era foarte iubit şi toată lumea are doar cuvinte de laudă la adresa sa. Doar că, din păcate, acum se pregătesc să îl înmormânteze. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat.

Carsoli, româncă ucisă de iubit în casă, după ce a fost înfometată și torturată

Vergică era căsătorit şi avea un fiu, scrie Marsica Live, citată de observatornews.ro. Omul şi-a găsit sfârşitul într-o prăpastie la Colle Felicetta, Celano. Locul pe cât de pitoresc este cunoscut Stânca ca fiind zona în care s-au produs tragedii în ultimii trei ani.

La începutul lunii februarie, o profesoară în vârstă de 50 de ani s-a sinucis, aruncându-se de pe stâncă. În noiembrie 2018, un bărbat în vârstă de 34 de ani a căzut de pe stâncă, pierzându-și viața în același loc în care și-a găsit sfârșitul și românul.

„Dragă Virgilio, protejează-te și ai grijă de familia ta acum așa cum ai făcut cu atât de mulți oameni care au avut nevoie, cu dragoste, solidaritate, afecțiune și mult, dar mult profesionalism și disponibilitate. Odihnească-se în pace”, a scris Settimio Santilli, primarul din Celano pe pagina sa de Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
guido Rasi vrea sa introduca modelul Austria

Italia, restricții numai pentru nevaccinați: „Să aplicăm modelul Austria”

taxi zburator Roma Fiumicino

Roma, sosesc taxiurile zburătoare, cât costă o cursă de la Fiumicino – FOTO – VIDEO