in

Italia, restricții numai pentru nevaccinați: „Să aplicăm modelul Austria”


Guvernul emite ipoteza introducerii modelului Austria și în Italia: noi restricții anti Covid, dar numai pentru cei nevaccinati.

„Infecțiile afectează marea majoritate a celor nevaccinați, trebuie adoptate alte restricții. Acești oameni nu trebuie să dăuneze economiei și să-i penalizeze pe italienii imunizați”, a declarat Guido Rasi, consultant al comisarului Figliuolo.

Se pregătesc restricții numai pentru nevaccinați

Guvernul italian evaluează introducerea „modelului Austria”. De acest lucru este convins Guido Rasi, fost director al EMA și consultant al comisarului Figliuolo, care explică, într-un interviu pentru „Il Giornale”, care ar putea fi noul management al infecțiilor, care sunt în creștere în Italia.

În următoarele zile se va decide. O idee este introducerea de noi restricții, dar numai pentru cei nevaccinati.

guido Rasi vrea sa introduca modelul Austria
Guido Rasi le-a pus gând rpu nevaccinaților

„Ne gândim la o zonă galbenă pentru neimunizați, care în momentul de față în Italia sunt 7 milioane, dintre care mulți sunt de vârstă activă, muncesc și, prin urmare, sunt mai expuși la riscurile celui de-al patrulea val, și pun economia și economia în pericol restul populaţiei deja protejată.

Infecțiile afectează marea majoritate a celor nevaccinați, trebuie adoptate alte restricții. Acești oameni nu trebuie să dăuneze economiei și nu trebuie săi penalizeze pe italienii care sunt imunizați”, a spus Rasi, potrivit căruia într-o săptămână va avea loc „o escaladare a infecțiilor”.

Teste zilnice pentru muncitori

Efectul Green Pass se vede, spune Rasi. Odată cu introducerea Green Pass în toate locurile de muncă începând cu 15 octombrie, aceasta a dus la o creștere a vaccinărilor, dar acum goana către centrele de vaccinare a luat sfârșit aproape complet.

Ideea este atunci că testul la fiecare 48 de ore, alternativa la serul anti Covid oferit de trecerea verde, nu este suficient de protector și, prin urmare, o soluție ar putea fi să se impună un test rapid în fiecare zi tuturor cetățenilor care lucrează sau celor care lucrează care participă la un eveniment public.

Pentru că nu este admisibil ca ceea ce s-a întâmplat la Trieste, unde după demonstrațiile No Vax a avut loc o creștere a infecțiilor care au pus spitalele în criză, spune Rasi.

Măști și distanțare la mitinguri

Potrivit lui Guido Rasi, este necesar ca adunările mari să aibă loc în deplină siguranță: „Evenimentele trebuie gestionate în siguranță, la fel ca și alte activități. Fiecare întâlnire trebuie să aibă un serviciu de comandă care necesită măști și distanțare”.

Austria, iată cele 5 niveluri care stabilesc restricțiile corona, lockdown pentru nevaccinați la ultimul

Experiența Austriei

Creșterea infecțiilor riscă să aducă multe regiuni în banda galbenă. Dar de data aceasta limitările s-ar putea aplica doar celor nevaccinați. Așa se întâmplă în Austria, unde în cazul unui blocaj blocada nu ar fi generalizată ci doar pentru cei neimunizați: „Trebuie evaluată și chiar imitată experiența Austriei dacă situația se înrăutățește”, a spus Rasi.

În Austria, blocarea pentru nevaccinați ar putea fi declanșată dacă sunt 600 de paturi de terapie ocupate (30%), potrivit cancelarului austriac Alexander Schallenberg.

Italia, creştere bruscă a infecţiilor. „Trebuie să-i convingem să se vaccineze”

Obligația de vaccinare pentru cei în contact cu publicul

Cu toate acestea, obligația de vaccinare pentru toți nu este evitată. Potrivit lui Rasi, măsura, care este deja prevăzută pentru personalul sanitar, ar putea fi aplicată tuturor celor care lucrează cu publicul.

Între timp ar rămâne și Gren Pass, care cu siguranță va fi folosit până în martie, sau chiar până în vara viitoare. Însă Green Pass ne va permite să salvăm Crăciunul: „Cu permisul verde și măștile putem face aproape orice, chiar și cina de Revelion”, a asigurat Rasi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]
romani hoti de lemn ameninta politistii cu drujba

Români la furat lemn în Italia, amenință polițiștii cu drujba

accident prapastie roman abruzzo

Abruzzo, un român s-a prăbuşit cu maşina în prăpastie. Accident sau sinucidere?