in

Urlă „Allah Akbar” apoi ucide o femeie de 44 de ani la Torino

O tânără femeie de 44 de ani, Carmen De Giorgi, a fost ucisă lângă un bar din provincia Torino de un marocan în vârstă de 34 de ani, care a strigat, înainte de a o ucide, ”Allah Akbar” (Allah e mare).

Carmen De Giorgi, rezidentă la Luserna San Giovanni, în provincia Torino, în vârstă de 44 de ani, a fost înjunghiată cu sălbăticie pentru că a refuzat avansurile unui marocan.

Hounaifi Mehdi, 34 de ani, se află acum în închisoare la Torino, acuzat de omor.

Atacată după ce i-a refuzat avansurile

Crima a avut loc acum două nopți, iar Carmen a fost atacată după ce femeia i-a refuzat avansurile, după cum au relatat numeroșii martori care au asistat la crimă.

Victima se afla într-un bar, însoțită de două fete, când marocanul a vrut să se împrietenească cu ea. Fiind refuzat, a urmărit când femeile plecau și le-a atacat la mică distanță de bar.

Proprietarul localului a declarat în Corriere della Sera: „A scos cuțitul din pantaloni și apoi s-a aruncat spre Carmen, pe care a înjunghiat-o în spate, Carmen s-a prăbușit și criminalul a lovit-o din nou”.

Bărbatul apoi a atacat-o pe nepoata victimei, și apoi și pe a doua fată, înjunghiată în umăr, din fericire, nu foarte grav.

„El a strigat că este marocan și că pentru asta Allah îl va proteja”, a mai spus proprietarul barului.

Carmen a lăsat în urmă un fiu.

Italia, o femeie şi-a ucis fiul de doi ani cu nouă lovituri de cuţit, apoi i-a trimis poza fostului partener. „Alex nu mai e al nimănui acum”

Comentariul lui Salvini

Liderul Ligii, Matteo Salvini, a dedicat cazului o postare pe pagina sa de Instagram: „El țipă „Allah e mare” și o înjunghie violent într-un bar după ce ea îi respinsese avansurile. Prietenele sunt rănite.

Un marocan în vârstă de 34 de ani a fost arestat de carabinieri: Sper pentru o sentință exemplară. O rugăciune pentru Carmen, încă o femeie victimă a violenței unui bărbat”.

Bărbatul se află în închisoare sub acuzația de omucidere voluntară și agresiune agravată de faptul că a avut loc din motive banale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4.6]
premiul nobel italia

Un italian a câștigat Premiul Nobel pentru Fizică – 2021: ”Este o zi istorică pentru Italia”

vopsit masini strainatate

A vopsit maşini în străinătate, acum este patron de service în ţară. „M-am gândit mult înainte să mă întorc”