in

Varese, crimă îngrozitoare în prima zi a anului: și-a ucis fiul de 7 ani, apoi i-a ascuns cadavrul în dulap

Un italian de 40 de ani a îngrozit Italia în prima zi a anului nou: și-a ucis fiul de 7 ani, iar a doua zi a încercat să-și omoare soția, cu care era în proces de divorț.

Davide Paitone a fugit, dar a fost prins de carabinieri într-o pădure din apropierea localității de domiciliu, Morazzone, provincia Varese (Lombardia), relatează La Repubblica.

Davide și soția lui erau despărțiți și amândoi se mutaseră în casele părinților lor. El avea două dosare penale – unul pentru violență domestică și al doilea după ce își agresase un coleg de serviciu – și era în arest la domiciliu.

Șoc la Ravenna, fetiță de cinci ani, drogată de părinții ei cu cocaină

Primise, însă, aprobarea să petreacă împreună cu fiul său noaptea de Anul Nou.

În seara de 1 ianuarie, Davide a sunat-o pe soția lui și i-a spus să iasă în fața casei, pentru că îl adusese înapoi pe fiul lor. Dar bărbatul era singur și a atacat-o cu un cuțit, provocându-i mai multe răni, după care a fugit.

Au fost alertate autoritățile, care s-au dus prima dată la domiciliul bărbatului. Au fost întâmpinate de tatăl acestuia, care a spus că nu știa nimic de fiul lui sau de nepot.

Percheziționând casa, anchetatorii au găsit cadavrul copilului ascuns într-un dulap. Fusese înjunghiat în gât.

Carabinierii au localizat mașina lui Davide Paitone în apropierea unei păduri. Când trupele au ajuns în zona respectivă, acesta se ascunsese deja într-o cabană de vânătoare. Fiind înconjurat, bărbatul a ieșit cu cuțitul în mână amenințând că se sinucide, însă a fost imobilizat înainte de a face vreun gest.

Bărbatul a fost arestat pentru omor și tentativă de omor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
preot predica anti vaccin

Italia, SCANDAL în biserică. Predică anti-vaccin a preotului, credincioșii se revoltă

migratie balcani

Balcanii se depopulează. „Mai bine sclav în străinătate pe 2.000 euro decât acasă pe 300”