in

Veneția sufocată de hoții de buzunare, unii își bat joc de turiști, gestul unui român. ”Nu-mi vor face nimic”

Italia Veneția e sufocată de hoții de buzunare, unii își bat joc de turiști, iată ce a făcut un român. Bărbatul a fost descoperit după ce a jefuit doi turiști. Un hoț de buzunare român și-a bătut joc de victime și de cei care s-au grăbit să le vină în ajutor, conștient de impunitate. „Oricum nu-mi vor face nimic”. Apoi a făcut un gest care a scandalizat oe toți cei prezenți.

>>> Italia: O femeie se declara nevoiașă și încasa venitul de cetățenie, dar avea pe un cont de pariuri peste 25.000 de euro

Veneția sufocată de hoții de buzunare

Un hoț de buzunare a putut acționa liber, în ciuda faptului că a fost prins în flagrant delict de victimele sale. Monica Poli, consilier municipal al Ligii din Veneția și membră a comitetului Cittadini non distratti (Cetățeni care nu se distrag), l-a filmat pe bărbat și a povestit această nenorocire pentru Gazzettino, scoțând la iveală tot disconfortul și frustrarea pe care stânga nu le înțelege, preferând să îi protejeze pe cei care comit infracțiuni.

În acest caz particular, de altfel, hoțul de buzunare de origine română și-a batjocorit victimele, descheindu-și pantalonii și fluturându-și părțile intime în semn de sfidare.

„La întrarea podului Calatrava, pe partea dinspre gară, am auzit că era un cuplu de japonezi cu bagaje care se certau cu un bărbat și o femeie. Spuneau că acesta le deschisese rucsacul și geanta din interior pentru a le fura portofelele”, continuă Poli în relatarea sa. Iar pe acel bărbat, care era încă acolo, îl cunoaște pentru că nu este străin de infracțiuni de acest gen și este bine cunoscut de poliție.

Gest scandalos

Hoțul de buzunare, explică consilierul, ‘părea amețit și a început să turuie la noi, cei care ne oprisem să aflăm ce s-a întâmplat. Ne-a spus: „Sunteți un nimeni! Ce vreți? Oricum nu-mi vor face nimic”. O conștientizare pe care o au toți hoții de buzunare din Italia, tocmai pentru că, odată cu reforma Cartabia, sunt necesare condiții foarte stricte pentru a fi arestat.

„În timp ce eu îl filmam și prietenul meu suna la 112, bărbatul a început să ne insulte, să ne scuipe și apoi și-a scos penisul. Prietenul meu a fost trecut pe la poliție, iar ei i-au răspuns că nu pot trimite pe nimeni. Două minute ar fi fost de ajuns și asta ar fi fost finalul”, continuă Poli în povestea sa amară.

Înainte ca poliția să ajungă, bărbatul a reușit să fugă. „Este un hoț de buzunare român din prima generație, dintre cei care infestează Veneția încă din anii 1990. Va fi denunțat pentru acte obscene, singura infracțiune care poate fi dovedită”, conchide ea cu deznădejde.

sursa: (ilgazzettino.it)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Lipsește în Italia amoxicilina, antibiotic pentru copii

Lipsește în toată Italia Amoxicilina, un antibiotic pentru copii: „Situația se înrăutățește”

medici italia stresati

Italia, medici deprimați și stresați, jumătate ar vrea să plece: ”Prea multe ore la serviciu”