in

Veneto, familie de români, implicată într-un accident rutier: doi soți, copilul lor și una dintre bunici au ajuns la spital

O familie de români a fost la un pas de tragedie, pe o șosea din Italia, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu alte două autoturisme, duminică, la primele ore ale zilei, la Fossalta di Portogruaro, în Veneto. Un tânăr de 23 de ani a fost grav rănit și preluat cu un elicopter de la locul accidentului. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.30, la Fossalta di Portogruaro, în Veneto, între un Ford Fiesta, un Audi A4 și o Dacia Duster. Familia de români, doi soți, copilul lor și una dintre bunici, cetățeni români cu domiciliul în provincia Rieti, se afla în mașina Audi A4. Toți patru au fost transportați la spitalele din Portogruaro și Latisana cu răni ușoare, scrie trevisotoday.it., citat de observatornews.ro.

Român dispărut în Italia, a plecat de la o nuntă și de atunci nu l-a mai văzut nimeni, căutat cu câini și drone

În schimb, un tânăr italian de 23 de ani, care se afla în Fordul Fiesta împreună cu iubita lui, a fost grav rănit în accident și viața sa a fost pusă în pericol. Și tânăra a suferit răni grave și a fost transferată la spitalul Angelo, din Mestre, unde se află în stare stabilă.

În mașina Dacia Duster se aflau doi cetățeni francezi, în vârstă de 35 și 30 de ani, care nu au fost răniți.

Traficul în zonă a fost blocat pentru aproximativ trei ore. Pentru moment, nu au fost făcute publice cauzele care au dus la producerea accidentului

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sicilia, avocat de 59 de ani moare brusc după a doua doză de Pfizer. „Avea o sănătate excelentă”

Prins lângă Veneția, unde lucra cu acte în regulă, deși era căutat internațional pentru crimă și jaf