in

Vercelli, accident mortal cu Ferrari la 200 de km pe oră, două persoane carbonizate

Vercelli, accident mortal cu Ferrari la 200 de km pe oră, două persoane carbonizate, Cele două victime ale accidentului rutier foarte grav produs în dimineața de Paște pe breteaua de legătură cu autostrada A4-A5 nu au încă un nume. Ferrari-ul este un model GTC4 Lusso de culoare albă.
>>> Accident la Como, o româncă de 37 de ani a intrat cu mașina într-un copac și a murit

Vercelli, accident mortal cu Ferrari

Cele două victime ale foarte gravului accident rutier produs în dimineața de Paște pe șoseaua de legătură a autostrăzii A4-A5, în zona Alice Castello, unde un Ferrari alb cu numere de înmatriculare elvețiene s-a izbit de un parapet și a luat foc, iar bărbatul și femeia aflați la bord, care au fost carbonizați, nu au încă un nume, scrie torino.corriere.it.

Polițiștii rutieri încearcă să identifice cele două cadavre, în colaborare și cu autoritățile elvețiene, dar operațiunile se anunță complicate. Proprietarul Ferrari-ului este un bărbat în vârstă de 41 de ani, de naționalitate sârbă, dar naturalizat elvețian. Dar pentru a-i stabili identitatea, poliția rutieră din Settimo Torinese încearcă să dea de urma unor rude pentru a încerca recunoașterea prin teste ADN.

Între timp, reconstituirea dinamicii accidentului relevă că mașina se deplasa cu o viteză foarte mare, de cel puțin 200 km pe oră.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident la Como, o româncă de 37 de ani a intrat cu mașina într-un copac și a murit

Român de 54 de ani se ciocnește de un copac și moare într-un accident cu scuterul la Palermo