in

Accident la Como, o româncă de 37 de ani a intrat cu mașina într-un copac și a murit

Accident la Como, Liliana Niculina Balditi, în vârstă de 37 de ani, nu a supraviețuit. Femeia, româncă rezidentă în Cremona, a intrat cu mașina într-un copac în noaptea dintre 20 și 21 martie și a fost internată la spitalul Niguarda. După 10 zile, ea a murit din cauza unor răni grave.

Teribilul accident la Como s-a încheiat tragic pentru Liliana Niculina Balditi, o româncă în vârstă de 37 de ani, rezidentă în Cremona. În noaptea dintre 20 și 21 martie, în timp ce își conducea mașina, femeia, din motive care nu au fost încă clarificate, s-a izbit de un copac. Carabinierii au stabilit că accidentul s-a produs la 1.45 dimineața, fără a implica alte vehicule.

Italia, român găsit mort la două săptămâni după ce avusese accident. Era în epava mașinii

Pompierii au intervenit la fața locului pentru a o extrage din epava mașinii. Personalul de la 118 a dus-o mai întâi la camera de urgență Como sub cod roșu, apoi au transportat-o ​​cu ambulanța aeriană de la spitalul din Como la Niguarda din Milano. Chiar aici, după 10 zile, femeia a murit din cauza rănilor foarte grave suferite în accident, informează La Provincia Cremona.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Și-a aprins o țigară în timp ce făcea terapie cu oxigen: român mort în explozie la un spital din Sicilia

Vercelli, accident mortal cu Ferrari la 200 de km pe oră, două persoane carbonizate