in

Italia, român găsit mort la două săptămâni după ce avusese accident. Era în epava mașinii

Cadavrul lui Dorel Văduva, care a dispărut din Loreto Aprutino a fost găsit, în mașina lui care a ieșit de pe șosea. Bărbatul ale cărui urme se pierduseră la începutul lunii a fost găsit fără viață sâmbătă, 17 februarie: a murit în urma unui accident rutier.

Cosenza, român lovit mortal de o mașină, șoferul a fugit de la locul accidentului

Dorel Văduva, bărbatul de 44 de ani care a dispărut din Loreto Aprutino pe 2 februarie, a fost găsit, din păcate, fără viață. Bărbatul părăsise localitatea Vestino, unde locuia, într-un Audi A3 negru. Iar mașina a fost găsită în jurul orei prânzului, sâmbătă, 17 februarie, tot în Loreto Aprutino.

Tragedie pe A4 spre Veneția, doi români au ieșit din dubă după un accident și au fost spulberați de altă dubă

Potrivit primei reconstituiri a celor întâmplate, bărbatul ar fi fost victima unui accident rutier după ce a ieșit de pe drum la volanul mașinii într-o zonă inaccesibilă din zona restaurantului La Bilancia. Se pare că vehiculul a alunecat peste 200 de metri, ajungând în zona cu vegetație de pe partea opusă, în timp ce se îndrepta dinspre Montesilvano spre Passo Cordone. Mașina s-a prăbușit între copaci. Carabinierii, poliția locală și pompierii au intervenit la fața locului pentru recuperarea cadavrului și a autovehiculului, scrie Il Pescara.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Depistată pe aeroport cu 250.0000 de euro nedeclarați

Italia, depistată pe aeroport cu 250.000 de euro nedeclarați, iată cât i-a confiscat poliția vamală

Guvernul Ciolacu dă 106.000 de euro pentru restaurarea statuii Sfântului Petru de pe Columna lui Traian