in

Italia, depistată pe aeroport cu 250.000 de euro nedeclarați, iată cât i-a confiscat poliția vamală

Italia, depistată pe aeroport cu 250.000 de euro nedeclarați, iată cât i-a confiscat poliția vamală. În timpul verificărilor efectuate la aeroportul din Veneția, autoritățile vamale și soldații din cadrul Guardia di Finanza au oprit o călătoare de cetățenie greacă care sosea din Atena. Aceasta traversa poarta de ieșire „verde” a zonei vamale, destinată pasagerilor fără declarații de obiecte de valoare, însă oficialii au decis să inspecteze conținutul bagajelor sale. În interior, au descoperit o sumă totală de 249.210 euro, inclusiv bani și cecuri.
>>> Citiți și: Boom în furturile de mașini în Italia, depășind 123.000 într-un an: care sunt cele mai furate modele

Depistată pe aeroport cu 250.000 de euro nedeclarați

Această sumă substantială, conform prevederilor Decretului legislativ 195/2008, trebuie obligatoriu declarată, în special pentru sumele care depășesc 10.000 de euro, scrie veneziatoday.it. Autoritățile au instituit imediat sechestrul asupra a 130.000 de euro, garantând astfel plata amenzii administrative care urmează să fie suportată de Ministerul Economiei și Finanțelor.

De asemenea, în conformitate cu regulile aplicabile pentru sumele mai mari de 40.000 de euro, călătoarea nu a avut posibilitatea de a beneficia de reducerea imediată a amenzii.
>>> Citiți și: Roma, povestea românului care dorea să omoare pisica vecinului. Cum a fost surprins

Această confiscare a fost rezultatul unor controale sporite în contextul expoziției VicenzaOro, desfășurată la finalul lunii ianuarie. În timpul acestei perioade expoziționale, au fost identificate sume în valoare de 400.000 de euro, generând amenzi în cuantum de aproximativ 135.000 de euro, care au fost colectate imediat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Prăbușire la șantierul Esselunga din Florența: trei muncitori români salvați ca prin miracol, toți sunt la spital în stare gravă

Italia, român găsit mort la două săptămâni după ce avusese accident. Era în epava mașinii