in

Verona, electrocutat la 10.000 de volţi la furat cupru

Un român de 42 de ani a murit pe 9 ianuarie în timp ce încerca să fure cupru împreună cu fratele său. A murit electrocutat de o descărcare de 10.000 de volţi, într-o hală industrială a întreprinderii Campometal (acum închisă), la Ca’ di David, în provincia Verona.

Cei doi fraţi români au intrat în acea fabrică abandonată pentru a fura cupru, aşa cum s-a întâmplat deja de câteva ori în ultimul timp la acea întreprindere. Victima a intrat în cabina electrică a stabilimentului, însă la primul cablu tăiat s-a declanşat descărcarea electrică mortală.

Hoţ de cabluri, mort electrocutat

Fratele, de 35 de ani, a încercat să-l reanimeze, a chemat ajutoarele, dar nu a fost nimic de făcut. Alarma a fost dată la 19.30, miercuri 9 ianuarie, când la centrala 118 a sosit apelul telefonic al românului. Imediat a plecat ambulanţa de la Verona emergenza, iar sanitarii acesteia au avertizat la rândul lor pompierii şi poliţia.

Electrocutat mortal la furat cupru, avea 25 de ani

Odată ajunşi la faţa locului, agenţii patrulelor au găsit imediat maşina Fiat Tipo a românilor, cu numere de Ravenna, probabil oraş de domiciliu al fraţilor. Apoi au intrat în zona mare a întreprinderii până la hală. Aici au găsit corpul fără viaţă al românului, vegheat de frate.

Electrocutat mortal la furat cupru

Poliţia l-a denunţat în stare de libertate pe fratele victimei pentru tentativă de furt de cupru.

Hoţi de cupru/ Român mort într-o fabrică din Lombardia

Hoţ de cupru electrocutat mortal la Torino: al doilea caz în patru zile

Români la furat de cupru/ Un hoţ electrocutat mortal în cabina Enel

Morţi electrocutaţi la furat cabluri de cupru

Hoţ de cupru electrocutat mortal

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arbitru român discriminat, amendă de 700 de euro

Ministru englez: Românii vor da peste cap piaţa locuinţelor din Marea Britanie