in

Verona, român accidentat mortal de o mașină în timp ce se deplasa cu bicicleta spre casă

Un român în vârstă de 42 de ani a murit, după ce a fost accidentat mortal de un chinez. Mihai Ciocîrlan și-a pierdut viața sâmbătă în timp ce mergea cu bicicleta pe o stradă din San Giovanni Lupatoto, o localitate din provincia Verona.

Românul a fost accidentat mortal de o mașină în timp ce se deplasa cu bicicleta spre casă.

Potrivit presei italiene, în jurul orei 21:40, Mihai circula cu bicicleta sa când a fost lovit de un automobil Volkswagen Touareg condus de un bărbat de naționalitate chineză. Impactul a fost extrem de violent, rănile provocate fiindu-i fatale românului.

Chinezul a apelat serviciile de urgență, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Polițiștii italieni au demarat invetigații, urmând să stabilească cauzele exacte ale producerii accidentului. Din primele cercetări, se pare că iluminarea slabă a străzii, precum și lipsa unui far în spatele bicicletei au făcut ca șoferul chinez să-l observe târziu pe Mihai. Totodată, chinezul a fost supus testelor specifice pentru a se descoperi dacă se afla sub influența alcoolului sau substanțelor narcotice.

Trupul neînsuflețit al românului a fost transportat la spitalul Borgo Roma din Verona unde sunt așteptate rudele pentru identificarea bărbatului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Preoții din Italia sar în ajutorul lui Tiberiu Dinu, scrisoare către Iohannis și Dăncilă: ”Ne-a stat aproape, necondiționat și cu deosebită generozitate”

Uciși în propria curte de un șofer teribilist. Accidentul a fost transmis pe Facebook. Guvernul schimbă legea!