in

Verona, român de 25 de ani, și-a dat foc în fața mamei și a surorii, dus în stare gravă la spital

Un tânăr român care locuiește cu familia în Ronco all’Adige, Verona, s-a stropit cu benzină și a aprins bricheta, în curtea din spatele casei, după o ceartă cu mama lui. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, și-a dat foc în fața mamei, iar sora lui de 13 ani a sărit prima să stingă flăcările. În câteva clipe, sub privirile îngrozite ale familiei sale, a fost transformat într-o torță umană. Tânărul are arsuri profunde pe 60% din corp. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Sora de 13 ani a băiatului, care era de față, a apucat imediat furtunul și a pornit apa, stingând flăcările și reușind practic să îi salveze viața fratelui ei. Tânărul este internat cu prognostic rezervat la spitalul Borgo Trento, din Verona, cu arsuri profunde pe 60% din corp. Starea sa este foarte critică și, prin urmare, abia după câteva zile medicii vor vedea cum va evolua situația clinică.

Totul a început sâmbăta trecută, în jurul orei 23.30. În casa din via Ca ‘Ucchia, nu departe de centru, o ceartă banală, deși cu tonuri stridente, a degenerat brusc. Mama românului, îngrijorată de prostul obicei luat de tânărul de 25 de ani, care are un loc de muncă stabil și este descris de toată lumea ca un băiat bun, dar care pierde salariul la păcănele, l-a certat din nou.

Din senin, tânărul a ieșit din casă trântind ușa, scrie larena.it, a mers în curtea din spate, unde avea un bidon cu benzină, apoi a scos bricheta și a aprins-o. În acel moment i-a venit în ajutor sora lui de treisprezece ani, care, cu o stăpânire de sine incredibilă și reflexe rapide, a aruncat pe el câțiva litri de apă, reușind să îmblânzească flăcările înainte de a fi prea târziu.

Mama a sunat la 118, o ambulanță l-a prelua pe român și l-a dus la centrul de arși din Polo Confortini, unde este încă internat.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Vă rog să purtați masca». El refuză și încearcă să o violeze pe șefa de tren la Tiburtina

transportul ilegal de migranţi

Transportul ilegal de migranţi, afacere înfloritoare la graniţele României. Vestul Europei, destinaţia finală