in

«Vă rog să purtați masca». El refuză și încearcă să o violeze pe șefa de tren la Tiburtina

Scene de groază la gara Tiburtina din Roma. Șefa de tren (la capotreno) i-a cerut unui pasager abia coborât din vagon să poarte masca. Și el, ca reacție o împinge într-un colț al stației Tiburtina și încearcă să o violeze. Ceea ce a salvat-o pe femeie a fost promptitudinea ei și faptul că a început să țipe.

Țipete atât de puternice încât să atragă atenția agenților Polfer, care au intervenit la timp pentru arestarea violatorului, Kelvin Imoesala, 24 de ani, din Nigeria. Sau cel puțin acesta este numele cu care bărbatul a fost judecat și condamnat la patru ani și patru luni de închisoare sub acuzația de violență sexuală, scrie Corriere della Sera.

Odată arestat, a reieșit că, în trecut, acuzatul a furnizat cel puțin cinci identități diferite.

A fost condamnat cu procedură de urgență. Atacul a avut loc luni 31 august după-amiază în jurul orei 14. Cu câteva minute înainte ca trenul provenind de la Tivoli să ajungă la gara Tiburtina din Roma. Pasagerii coboară. Printre ei se numără și Kelvin, fără mască. În jurul lui sunt alți pasageri care se îndreaptă spre ieșire. Nigerianul are, însă, altceva în minte. Scopul său este să o urmărească pe șefa de tren, o caută în mulțime și, când o vede printre oameni, își grăbește ritmul.

Femeia observă prezența acuzatului în spatele ei și când îl vede apărând lângă ea, îl invită cu amabilitate să poarte masca.

În loc să se conformeze obligației impuse de regulile stabilite pentru a limita pandemia și ordinea unui angajat din serviciul public, bărbatul se apropie de angajata Trenitalia, o apucă de brațul drept și o împinge într-un colț unde nu îl vede nimeni.

Femeia trăiește momente de teroare. Nigerianul îi încinge umerii și o blochează. Ea gâfâie, paralizată de frică. Bărbatul încearcă să o violeze, punând mâinile pe ea. Se aventurează chiar cu un sărut. Șefa de tren țipă.

Agenții Polfer sunt la un pas, grăbindu-se imediat la fața locului și eliberând femeia de strânsoarea nigerianului. În sala de judecată, acuzatul nu a făcut nicio declarație.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sorin Grindeanu: Ne împrumutăm cu 1.000 euro pe secundă. În acest ritm, vine FMI…

Verona, român de 25 de ani, și-a dat foc în fața mamei și a surorii, dus în stare gravă la spital