in

Verona, româncă de 39 de ani spulberată pe trecere de o mașină, sub ochii fetiței sale

Accident mortal la Verona. Victima tocmai își luase fetița de la școală.

Cristina Andreis, o româncă rezidentă la Verona, ar fi împlinit 40 de ani în septembrie. Viața sa s-a încheiat joi, 23 aprilie, în via dell’Esperanto, în cartierul Borgo Roma din Verona, chiar înainte de ora 15.30.

Femeia a fost lovită de o mașină Suzuky Swift chiar sub ochii fetiței ei, care tocmai ieșise de la școală. O tragedie care a avut loc la câțiva pași de casa în care locuia victima alături de soțul ei, care a ajuns la locul dramei după aflarea veștii cumplite.

La fața locului a intervenit imediat personalul Suem 118, cu o ambulanț, iar femeia a fost dusă de urgență la spitalul din Borgo Trento, unde, din păcate, a murit la scurt timp. Cauzele și dinamica fatalului vor fi acum clarificate de agenții unității de accidente de circulație a poliției locale, care au ajuns în zonă pentru a efectua măsurătorile și pentru a gestiona traficul.

Potrivit unei prime reconstituiri a anchetatorilor, după ce și-a luat fiica de la școala elementară, victima s-a îndreptat spre casă, când, pe la 15.10, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost lovită de mașina Suzuky condusă de un bărbat de 38 de ani din Verona și aruncată la distanță de mai mulți metri.

Pentru a încerca să reanimeze victima, au intervenit salvatorii de la Verona Emergenza, care au efectuat masaje de salvare timp de aproximativ 45 de minute. Între timp, fiica a fost încredințată surorii și cumnatei victimei, sosite la fața locului.

Șoferul este cercetat pentru omor rutier.

Draghi prezintă planul de redresare, dintre toate țările UE, Italia primește cei mai mulți bani din Fondul de redresare

masca plaja romania

1 Mai cu mască de protecție la plajă și în apă. Secretar de stat: «Astea sunt regulile»