in

Verona, româncă de 39 de ani spulberată pe trecere de o mașină, sub ochii fetiței sale

Accident mortal la Verona. Victima tocmai își luase fetița de la școală.

Cristina Andreis, o româncă rezidentă la Verona, ar fi împlinit 40 de ani în septembrie. Viața sa s-a încheiat joi, 23 aprilie, în via dell’Esperanto, în cartierul Borgo Roma din Verona, chiar înainte de ora 15.30.

Femeia a fost lovită de o mașină Suzuky Swift chiar sub ochii fetiței ei, care tocmai ieșise de la școală. O tragedie care a avut loc la câțiva pași de casa în care locuia victima alături de soțul ei, care a ajuns la locul dramei după aflarea veștii cumplite.

La fața locului a intervenit imediat personalul Suem 118, cu o ambulanț, iar femeia a fost dusă de urgență la spitalul din Borgo Trento, unde, din păcate, a murit la scurt timp. Cauzele și dinamica fatalului vor fi acum clarificate de agenții unității de accidente de circulație a poliției locale, care au ajuns în zonă pentru a efectua măsurătorile și pentru a gestiona traficul.

Potrivit unei prime reconstituiri a anchetatorilor, după ce și-a luat fiica de la școala elementară, victima s-a îndreptat spre casă, când, pe la 15.10, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost lovită de mașina Suzuky condusă de un bărbat de 38 de ani din Verona și aruncată la distanță de mai mulți metri.

Pentru a încerca să reanimeze victima, au intervenit salvatorii de la Verona Emergenza, care au efectuat masaje de salvare timp de aproximativ 45 de minute. Între timp, fiica a fost încredințată surorii și cumnatei victimei, sosite la fața locului.

Șoferul este cercetat pentru omor rutier.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Draghi prezintă planul de redresare, dintre toate țările UE, Italia primește cei mai mulți bani din Fondul de redresare

masca plaja romania

1 Mai cu mască de protecție la plajă și în apă. Secretar de stat: «Astea sunt regulile»