in

1 Mai cu mască de protecție la plajă și în apă. Secretar de stat: «Astea sunt regulile»

Românii care vor să petreacă Paştele şi 1 Mai pe litoralul Mării Negre, vor fi obligaţi să poarte masca de protecţie atât pe plajă, cât şi în apă.

Secretar de stat în ministerul Economiei şi Turismului, Paul Ene a explicat la Antena 3 regulile care trebuie respectate de către hotelieri dar și de către turiști, în minivacanța care urmează. Paul Ene a făcut referire la obligativitatea purtării măștii la malul mării, mai exact pe șezlong și în apă.

„În momentul de față, regula clară pentru toată lumea este că în spațiile publice să se poarte masca”, a spus secretarul de stat.

El a indicat ca marea este spațiu public. „Exact. Eu sper că până atunci să găsim o soluție și înțelegere pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Dar regulile, în momentul de față, astea sunt. Dacă nu se vor schimba, atunci știm toți ce înseamnă asta”. Adică purtăm toți masca pe plajă și în apă, până la noi decizii.

În acest moment există discuții în Guvern ca obligativitatea purtării măștii pe plajă să fie eliminată din 1 iunie. Același lucru ar putea fi prevăzut și pentru faleză. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Verona, româncă de 39 de ani spulberată pe trecere de o mașină, sub ochii fetiței sale

Român cu antecedente de jaf și furt, imobilizat de polițiști în gara Piacenza, denunțat de un pasager că avea un topor asupra sa