in

Verona, româncă sechestrată nouă luni de un albanez, femeia era obligată să se prostitueze

O româncă stabilită în Italia a fost ținută sechestrată timp de nouă luni de un albanez, care o obliga să se prostitueze și să se drogheze. Potrivit presei italiene, femeia a fost salvată zilele trecute de polițiști din mâinile unui albanez care a sechestrat-o pentru a obliga-o să se prostitueze.

Mai mult decât atât, suspectul ar fi ținut-o sub sechestru timp de nouă luni într-un apartament din Verona. Victima a reușit să apeleze autoritățile, cerându-le să intervină în apartamentul unde era ținută.

Oficialii au ajuns la scurt timp, iar odată intrați în clădire, ei au văzut o femeie pe scări, care era ținută de braț de un bărbat și acesta părea că încearcă să o tragă înapoi în locuință.

Cetățeanul albanez a fost reținut, iar în urma unor cercetări, s-a descoperit că avea mai multe antecedente penale pentru trafic și posesie de droguri, dar și pentru violență și abuzuri fizice.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Studenții români care studiază în străinătate, reduceri sau gratuități la transport când vin acasă

Se caută soluții pentru stabilirea rapidă a pensiei din străinătate: ambasadorul Italiei a fost invitat la Ministerul Muncii