Menu
in

Vestul Sălbatic la Roma, bandiți care blochează străzi cu mașini incendiate pentru a jefui bijuterii și bănci

Două jafuri petrecute în provincia Roma într-o singură zi cu modalități de vestul Sălbatic.
Pe via Salaria, bandiții au blocat strada cu mașini incendiate, pentru a fura dintr-un magazin de bijuterii. Strada a fost blocată în ambele sensuri, încetinind intervenția poliției. În total cinci bandiți, toți cu fețele acoperite, au dat foc la două mașini așezate în centrul sensului spre Roma, apoi la doi baloți de fân pe sensul în direcția opusă spre Rieti. S-a întâmplat la ora 2.40 în noaptea de luni spre marți, la Monterotondo Scalo, când carabinierii au intervenit, surprinzând hoții care erau încă ocupați de tăierea oblonului pentru a intra în magazinul de bijuterii.
Cei cinci au fugit fără pradă, pe câmpurile din jur. Investigațiile sunt în curs de desfășurare. Via Salaria a fost închisă peste o oră în ambele direcții, circulația a revenit la normal doar la 4.30.

La Roma, luni după-amiază, trei hoți au furat 50 de mii de euro de la o filială a Băncii Popolare di Milano în Via dell’Imbrecciato. Trei bărbați înarmați, cu chipuri acoperite cu măști anti-praf, au spart vitrina băncii cu mașina și au intrat înăuntru, luând 50 de mii de euro de la un bancomat.
Cei trei hoți au fugit apoi. Nimeni nu a fost rănit. Ofițerii de poliție de la secția de poliție San Paolo au intervenit pe teren și au achiziționat imaginile camerelor de supraveghere ale băncii și ale poliției criminalistice. Investigații în curs.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version