Menu
in

VIDEO/ 120 de pasageri care veneau de la Roma, blocaţi pe Aeroportul din Sibiu

120 de pasageri ai unei curse Blue Air, decolată de la Roma către Bucureşti, au fost blocați mai bine de șase ore pe Aeroportul Sibiu. Cursa a fost deviată din cauza ceţei care a împiedicat aterizarea pe aeroportul Băneasa din capitală.

Pasagerii de pe cursa Blue Air Roma- Bucureşti, deviată la Sibiu (foto: captură Youtube)

Mulţi din pasageri susţin, revoltaţi, că nu au fost informaţi de către companie aeriană cu privire la câte ore au de aşteptat la Sibiu. În timp ce urmau să fie îmbarcaţi în autocare cu destinaţia Bucureşti, pasagerii s-au plâns că au primit doar “câte un suc şi un sandwich”. Printre pasageri se aflau mai multe mame cu copii mici.

"Am avut avionul la 11 şi un sfert dimineaţa de la Fiumicino spre Bucureşti, s-a amânat pentru 2 şi 35. Am ajuns pe aeroport la 2 şi 35 şi a plecat la 3 şi ceva, am ajuns aici la 6 şi un sfert. Stăm aici de atâtea ore şi nu ne anunţă nimeni nimic, de mai bine de 6 ore. Ne-au spus de un autobuz că vine într-o oră şi au trecut trei ore, în care nu a venit niciun autobuz. Nu e posibil aşa ceva, am plătit nişte taxe, plătim bilete, am plătit bilet să mă aducă în Bucureşti şi m-a adus în Sibiu, stau aici de 6 ore fără nimic”, a spus revoltată Cristina Brezeanu, una dintre pasagere, citată de Adevărul.ro. Jurnaliştii de la Click! au încercat să contacteze reprezentanţii companiei pentru a le afla punctul de vedere, dar nu au reuşit să ia legătura cu ei.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version