in

Video cu românca de 21 de ani care s-a dezbrăcat la „Palio di Siena”

Un utilizator You Tube a postat un video cu românca de 21 de ani care a s-a dat în spectacol la cursa hipică tradiţională de la Siena. Până acum, exista doar o secvenţâ fotografică publicată de cotidianul „La Nazione”, care o înfăţişa pe tânără în timp ce îşi vărsa apă dintr-o sticlă pe decolteu, sub ochii spectatorilor veniţi să asiste la una din cele mai urmărite şi faimoase curse de cai, care are loc anual în oraşul italian.

Foto: captură You Tube

În noul video se vede, însă, că tânăra, practic, şi-a dat jos partea de sus a rochiei şi s-a lăsat pipăită de partenerul ei, exact în faţa ferestrei situate la etajul întâi al unui edificiu istoric din Piazza del Campo. Cei doi sunt perfect coştienţi că sunt observaţi de mulţime, ba chiar râd de efectul pe care spectacolul improvizat îl are asupra spectatorilor.

În acel moment, în Piazza del Campo erau prezente zeci de mii de persoane. Publicaţia “Libero” a luat ieri atitudine împotriva tinerei româncei, care ar fi prejudiciat “sacralitatea unei curse tradiţionale, cum este cea de la Siena. Tânăra este cercetată în prezent pentru acte obscene în public.

Citeşte şi: Spectacol sexy al unei românce la cursa hipică din Siena

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român acuzat că ar fi violat o italiancă cu dizabilităţi

Puglia/ Româncă exploatată de patron, apoi înşelată de avocat (VIDEO)