in

Video/ Menajeră româncă prinsă în capcană de o telecameră ascunsă

O menajeră româncă de 40 de ani a fost arestată de carabinierii din localitatea Alba (Provincia di Cuneo, în regiunea Piemonte) pentru furt în locuinţa unde lucra de circa un an de zile, scrie La Stampa.

Românca fusese angajată să facă ordine în casa unui cunoscut comerciant italian, de trei ori pe săptămână, şi ar fi descoperit locul unde proprietarul a ascuns cheia de la seif.

Comerciantul şi-a dat seama, într-un târziu, că din seif lipseau bani, aşa că, bănuind-o pe angajata lui, a alertat poliţia.

Pentru a o demasca, carabinierii au fotocopiat toate banconotele din seif şi au instalat o telecameră ascunsă în casa proprietarului. Astfel, au suprins-o pe româncă în flagrant delict. După ce a închis uşa camerei în care se afla seiful, femeia l-a deschis şi a extras câteva banconote, fără să ştie că toate mişcările sale erau înregistrate. La ieşirea din casa comerciantului, au aşteptat-o carabinierii care au găsit în poşeta femeii 170 de euro, sustraşi din casa italianului.

În acest fel, menajera ar  fi furat, de-a lungul unui an de zile, sume mici de bani: între 100 şi 300 de euro, de fiecare dată când reuşea să aibă acces la seif. În total, anchetatorii susţin că românca ar fi furat circa 35.000 de euro.

Femeia a fost concediată şi este în prezent cercetată în libertate pentru furt, dar va trebui să restituie fostului patron banii sustraşi de-a lungul timpului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Moaştele Sfântului Andrei, “ocrotitorul României”, au fost aduse la Bucureşti

Sindicat pentru „badante” românce