in

VIDEO – Se întorcea din Italia, mai avea câțiva km până acasă… Nu a mai ajuns. A fost spulberat de o mașină

Se întorcea din Italia, mai avea câțiva km până acasă… Nu a mai ajuns. A fost spulberat de un șofer criminal, care nici măcar nu a oprit. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere sunt șocante.

Victima, un băbat de 43 de ani, se întorcea din Italia cu un autocar. În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, la o oprire în localitatea Sârca, a coborât din autocar pentru a-şi face nevoile.

A traversat în fugă drumul european, dar nu a mai ajuns pe partea opusă.

O maşină vare venea dinspre Iaşi cu viteză l-a luat în plin şi l-a azvârlit în jur de 10 metri.

Șoferul nu a schiţat niciun gest de a frâna şi a dispărut în noapte. Poliţiştii l-au găsit a doua zi la Cucuteni, scrie Ziarul de Iași.

Un ieşean care venise acasă să îşi schimbe buletinul a sfârşit tragic după ce a coborât din autocar, la Sârca, să îşi facă nevoile.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, călătorea spre Iaşi, cu un autocar, venind din Italia şi trebuia să ajungă la Ţigănaşi, la familie.

Italia, șofer român, judecat după ce a lovit mortal un adolescent. ”Înțeleg durerea părinților pentru că și eu sunt tată, am trei copii”

Profitând de faptul că autocarul oprise pentru a descărca bagaje la Sârca, călătorul a traversat strada pentru a merge într-o lizieră aflată peste drum.

Acesta nu s-a asigurat la traversare şi a fost izbit în plin de un autoturism Sharan care circula cu viteză mare, potrivit anchetatorilor si imaginilor de pe camere cu aproape 150 km/h, spre Târgu Frumos.

Bărbatul lovit nu a mai avut nicio şansă fiind aruncat peste zece metri, pe şosea.

Şoferul din autoturism nu a schiţat niciun gest pentru a opri şi şi-a continuat drumul, până la Cucuteni, fiind găsit ieri la orele amiezii.

Şoferul, un bărbat de 34 de ani, împrumutase maşina de la o cunoştinţă şi mersese la Iaşi cu treburi, dar întârziase. Când a fost găsit nu se află sub influenţa alcoolului.

Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În schimb, familia bărbatului din Ţigănaşi se pregăteşte de înmormântare. Acesta avea o fiică, care îl aştepta acasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
munca la negru2

Românii care muncesc la NEGRU ar putea beneficia de pensie. Meșterii care lucrează cu ziua vor fi impozitați

4 milioane morti

Peste 4 milioane de morţi în întreaga lume de la începutul pandemiei. OMS: «Omenirea se află într-un punct periculos»