in

Violență șoc la Roma: o femeie a fost bătută cu un tub metalic, rănită cu cuțitul și apoi violată de un român

Un român în vârstă de 47 de ani, cu antecedente penale, a agresat și violat o femeie de 50 de ani, într-o clădire abandonată lângă stația de metrou San Pietro din Roma. Omul a fost urmărit de carabinieri și arestat.

Persoana responsabilă, un român în vârstă de 47 de ani, a fost urmărită de carabinierii stației San Pietro și arestat sub acuzația de violență sexuală și răniri.

Infracțiunea a avut loc în noaptea de 10 mai, lângă stația de metrou San Pietro. Din cercetările efectuate de carabinieri, rezultă că agresorul s-a apropiat de femeie, o femeie de naționalitate poloneză, în vârstă de 50 de ani, în curtea unei clădiri abandonate în Via delle Fornaci și a agresat-o. Zona este cunoscută ca un loc unde, de obicei, își găsesc loc de dormit persoanele fără adăpost, pentru noapte .

Omul, pentru a consuma o relație sexuală, nu a ezitat să o lovească pe femeia de 50 de ani cu un tub metalic și să o rănească cu un cuțit . Victima, după violența pe care a suferit-o, a reușit să scape și s-a des la spitalul Santo Spirito. Aici, personalul medical a tratat-o ​​imediat, și i-a eliberat un certificat în care era specificat că pentru vindecare e nevoie de 15 zile.

Imediat după aceea, femeia s-a adresat carabinierilor de la stația de poliție din Roma San Pietro, unde a depus o plângere . Femeia, în ciuda șocului, a reușit să ofere o descriere exactă a atacatorului ei. Bărbatul a fost identificat în scurt timp pe Via della Stazione di San Pietro.

Astfel, românul a fost blocat și arestat pentru investigarea cazului. În timpul percheziției, a fost găsit în posesia celor două arme cu care a rănit femeia. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost închis în închisoarea Regina Coeli, la dispoziția autorităților judiciare.

Româncă violată și bătută în fața copilului, agresorul prins la Torino, unde se ascundea de poliție

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mâna lungă a fiscului. Iată cazurile în care românii din străinătate trebuie să plătească taxe în România

CEC va deschide agenții în străinătate. Teodorovici: ”Românii vor putea trimite bani fără comisioane”