in

VITERBO/ Italianul care a incendiat casa unei românce de 50 de ani: “O iubeam în secret”

Un italian de 48 de ani, G.B., a dat foc, luni dimineaţa, unei case din localitatea Bassano Romano, lângă Viterbo, unde locuia o româncă de 50 de ani, de care bărbatul era îndrăgostit.

Italianul, disperat că femeia nu avea aceleaşi sentimente faţă de el, a hotărât să-i atragă atenţia într-un mod cu totul ieşit din comun. “Da, am dat eu foc casei, m-am îndrăgostit de ea. Am turnat benzină peste un rucsac, apoi am dat foc”- a recunoscut bărbatul, care s-a predat poliţiştilor azi dimineaţă.

Foto: Cronacalive.it

Focul a izbucnit în jurul orei 5 dimineaţa, iar flăcările au cuprins rapid edificiul, situat în centrul istoric al localităţii. După câteva minute, a avut loc o explozie puternică, iar incendiul s-a extins. Românca de 50 de ani de care bărbatul se îndrăgostise locuia la etajul doi al clădirii şi a fost surprinsă de incendiu în timp ce dormea.

 “Doar datorită prezenţei de spirit a vecinului de apartament al femeii, episodul nu s-a transformat într-o tragedie”, au declarat carabinierii, sosiţi la faţa locului. Vecinul a reuşit să stingă focul, în circa jumătate de oră, folosind mai multe găleţi cu apă. Femeia, disperată, era gata să se arunce de la fereastră, pentru că ieşirea din clădire era blocată.

Italianul a recunoscut că, deşi era îndrăgostit de femeie, nu a avut curajul să-şi declare sentimentele, până aseară, când a aprins focul.

Bărbatul a fost dus la închisoarea din localitate, în timp ce românca şi vecinul ei au fost nevoiţi să abandoneze clădirea, care a fost parţial distrusă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Valentina, 26 de ani, şoferiţă de camion: “În Italia, e greu să găseşti o meserie mai bine plătită”

VIDEO/ Borghezio: „Modele padane, nu românce!”