in

VIDEO/ Borghezio: „Modele padane, nu românce!”

În timp ce la Milano a început săptămâna modei, Mario Borghezio, europarlamentar Lega Nord, atacă cu duritate întregul sistem italian de modă şi în particular stiliştii, care utilizează modele străine, în loc de modele din Padania.

FOTO: Tinere padane

"Moda padană trebuie să utilizeze chipuri padane. Să terminăm cu modelele slave sau extracomunitare care deseori ajung în mod ilegal în Italia. Stiliştii, dar şi reviste precum Vogue, condusă de Franca Sozzani, care dispreţuiesc femeile padane, trăiesc în cea mai mare parte în Padania şi apoi îşi vehiculează produsele cu chipuri nepadane, este inacceptabil, trebuie să facă o schimbare. Dacă ar fi în schimb excluse româncele sau bosniacele, atunci imediat s-ar vorbi de rasism…".

Borghezio a făcut declaraţia într-o emisiune de pe YouTube al lui Klaus Davi, KlausCondicio. Borghezio a vorbit şi despre un spot publicitar al mărcii Fracomina privind problematicile muncii feminine, unde protagonista nu este o "italiancă", ci Emira, un model tunisian în Italia de 10 ani, care ar fi "inadecvată pentru a da voce problemelor femeilor italience, având în vedere chestiunea imigraţiei şi organizaţiile infracţionale care sunt deseori în spatele acesteia".

Din acest motiv, europarlamentarul se va adresa Juriului de autoreglementare în publicitate. Potrivit lui Borghezio, în fine, stiliştii sunt "străinofili şi ingraţi, deşi produc în Padania. Repet, de exemplu este grav faptul că dau de lucru slavelor, româncelor, unguroaicelor şi rusoaicelor… şi nu frumoaselor fete piemonteze, ligure, venete sau lombarde".

La întrebarea: "De ce nu folosesc frumoasele fete care au devenit Miss Padania?", Borghezio răspunde, "Poate pentru că nu le plac femeile sănătoase, aşa cum Vogue nu iubeşte modelele padane şi le preferă pe cele românce sau rusoaice".

Citeşte şi:

Borghezio: ''Sunt de acord cu ideile lui Breivik", Calderoli cere scuze Norvegiei

VIDEO-Schengen/ Parlamentul European susţine aderarea României. Lega Nord: “nebunie pură”

Liga Nordului va lansa un site anti-imigranţi pe modelul celui realizat în Olanda

VIDEO/ Mădălina Ghenea pentru Vogue Italia: “Port mereu cu mine o iconiţă ortodoxă”

“Ameninţată” de Mădălina Ghenea, Catrinel Menghia a pozat în lenjerie intimă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VITERBO/ Italianul care a incendiat casa unei românce de 50 de ani: “O iubeam în secret”

PSD îl invită pe primarul Piero Fassino la spectacolul „Toţi împreună” cu Victor Socaciu