in

Vittoria, român disperat că nu-și poate întreține familia, s-a aruncat de la balcon, salvat de un polițist

Un român s-a aruncat de la etaj, imediat după ce soţia lui a născut al cincilea copil, în Italia. S-a întâmplat în oraşul Vittoria, din Ragusa, iar bărbatul, un tânăr, era disperat că nu avea bani.

Soţia românului abia născuse o fetiţă, al cincilea copil al cuplului, după cum scrie presa italiană, citată de observator.tv, iar el a mers disperat acasă şi a hotărât să se sinucidă, aruncându-se de la balcon. Poliţiştii au ajuns foarte repede la adresa indicată de martori şi au reuşit să intre în casă.

Bărbatul era disperat că nu-și mai putea întreține familia, soția și cei cinci copii, toți cu vârste foarte mici. Atunci când i-a văzut pe poliţişti intrând în camera de la al cărei balcon vroia să sară, românul s-a aruncat în gol, dar, miraculos, un poliţist a reuşit să îl agaţe de cureaua pantalonilor.

Salvat, românul le-a povestit oamenilor legii, cu lacrimi în ochi, că nu mai avea cu ce să-și întrețină familia și nici nu vedea vreo ieșire din această situație disperată. Impresionați de drama românului, polițiștii au mers la un magazin din apropiere de unde au cumpărat scutece, lapte și alte lucruri necesare nou născutului.

Milano, român de 44 de ani, și-a atacat soția cu toporul, ea s-a aruncat de la balcon

Voghera, fetiță română de 12 ani cade de la balcon și moare. Era singură acasă

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

EXCLUSIV – Mafia despăgubirilor de accidente rutiere din Italia. «Am schimbat patru avocați, toți au încercat să ne înșele»

Venitul de cetățenie (reddito di cittadinanza) intră în vigoare de la 1 aprilie 2019, vor beneficia și românii