in

Zidar român de 56 de ani, găsit mort sub o schelă: Nu e accident de muncă

I s-a făcut rău şi a murit în timp ce lucra la renovarea unei case, dar nu este considerat accident de muncă, aşa că familia nu va primi nicio despăgubire.

Un zidar de origine română a murit pe 27 ianuarie, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla pe un şantier din Santa Giustina in Colle (provincia Padova), unde se efectuau lucrări de renovare la o locuinţă privată. Bărbatul se numea Vasile Fotea, avea 56 de ani şi locuia la Albettone (Vicenza).

Român de 50 de ani, accident mortal la o firmă de prelucrarea deşeurilor din Roma

Bărbatul a fost găsit fără suflare la pământ, la baza unei schele. A fost alertat serviciul 118, care a trimis o ambulanţă. Din păcate, pentru Fotea nu a mai fost nimic de făcut: a decedat în urma unui stop cardiac.

Medicul a completat un referat pentru moarte naturală, deşi aceasta s-a produs pe un şantier. Se pare că zidarul, pe timpul prânzului, s-ar fi plâns de dureri la stomac, dar apoi a continuat să lucreze. Nimeni, de la faţa locului, nu şi-a imaginat că durerile putea fi simptomul unei stări de rău fatale.

Român de 58 de ani, zdrobit de tractor la Barberino di Mugello

Decesul zidarului Vasile Fotea nu a fost considerat de autorităţi accident de muncă, motiv pentru care nu vor fi aplicate beneficiile acordate de lege, adică familie sale nu-i va fi recunoscută nicio despăgubire financiară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

PNL schimbă patru miniştri. Klaus Iohannis devine vicepremier şi ministru de Interne în Guvernul Ponta

Vasile Bob, „catalizatorul” Mişcării Populare în Italia: ”Avem grupuri formate în toate zonele importante”