in

VIDEO/ 12 şefi de filiale au prezentat la Anagnina organizaţia italiană a Partidului Poporului

Duminică, 20 noiembrie, a avut loc la Anagnina-Roma întâlnirea reprezentanţilor filialelor din Italia  a Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Prezentarea activităţii şi discuţiile cu simpatizanţii s-au desfăşurat în aer liber, iar intrarea a fost liberă. Din partea conducerii centrale a partidului a fost prezent Eugen Mihalache, coordonatorul organizaţiilor din afara ţării iar din Italia au fost prezenţi 12 şefi de filiale.

Întâlnirea de la Anagnina a început în jurul prânzului, pe acordurile cântecului”Cât este lumea de mare, ca românul nu-i sub soare”. Circa 200 de persoane au asistat la discuţiile lansate de către reprezentanţii partidului. ”V-aşteptăm de 20 de ani” sau ”Daţi-ne şi nouă fulare” s-a putut auzi înaintea discursului de început al şefului diasporei din cadrul partidului. Eugen Mihalache a început prin a asigura simpatizanţii prezenţi că ”vom câştiga alegerile şi toţi cei care au furat în ultimii 22 de ani şi ne-au umilit, or să dispară”. Apoi a urmat mesajul pe care liderul partidului l-a trimis celor din Italia. ”Dan Diaconescu îşi pune mari speranţe în dumneavoastră. Toţi cei prezenţi aici au înţeles că aşa nu se mai poate, că trebuie o schimbare în România, că sunteţi alături de Dan Diaconescu. Vă uitaţi la emisiunile de pe OTV şi vedeţi demascările despre ciocoii din ţară. România este o ţară bolnavă în acest moment, România este aproape de colaps, nu mai este condusă de un guvern ci de FMI” a spus Mihalache.

La întâlnire a participat şi Massimo De Simone, prezentat ca viceprimar al Circumscripţiei X din Roma. Eugen Mihalache ne-a precizat că prezenţa politicianului italian e o garanţie a viitorului protocol ce va fi semnat între PP-DD şi PD. ”Am început discuţiile pentru semnarea unui protocol între partidele noastre, protocol care va aduce o garanţie pentru viitoarea colaborare dintre simpatizanţii noştri din comunitatea românească şi partidul italian.”

Preşedintele filialei din Italia, Gheorghe Tolan, a afirmat că nu a mai fost pe nicăieri membru de partid şi că filiala pe care o conduce este foarte puternică. ”Nu m-am implicat în politică până acum şi am speranţa că vor veni vremuri mai bune. Nu vor veni însă dacă nu ne implicăm. Am reuşit să ne organizăm într-un timp foarte scurt datorită persoanelor care au fost alături de noi. Ideea pe care am dezvoltat-o a prins mulţi admiratori şi vrem ca ceea ce spunem să şi facem, nu ca cei de până acum. În scurt timp am realizat o organizaţie foarte puternică şi sper ca în scurt timp cu ajutorul conducerii de la Bucureşti să dezvoltăm organizaţiile existente şi să formăm altele noi.”

Preşedintele filialei din Roma şi secretar executiv al conducerii din Italia, Marian Manolache, a cerut celor prezenţi să participe la discuţii şi i-a încurajat pe cei prezenţi să se înscrie în partid. ”Cine doreşte, poate să se înscrie în partid, puteţi completa adeziunile chiar aici…Vrem ca la această întâlnire să putem discuta despre problemele noastre, să vedem cum putem face să trăim mai bine şi aici şi în ţară.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piacenza/ Muncitor român mort pe şantier

Lega Nord, supărată pe Mario Monti: „Noul guvern dă prioritate imigranţilor”