in

Alarmă la Inter Milano, portarul român Ionuț Radu POZITIV la coronavirus

Alarmă la Inter Milano, după ce s-a descoperit că Ionuț Radu este și el pozitiv pentru Coronavirus, după ce alți jucători au fost descoperiți infectați, potrivit Corriere dello Sport.

Portarul român Ionu Radu se alătură celorlați infectați din echipă, Bastoni, Skriniar, Nainggolan și Gagliardini, punând sub semnul întrebării meciul derby cu Milan la reluarea campionatului (sâmbătă 17 octombrie).

Alarma Coronavirus, deja declanșată pe scară largă, se răspândește și mai mult la Inter. După ce au fost descoperiți pozitivi Alessandro Bastoni, Milan Skriniar, Radja Nainggolan și Roberto Gagliardini, există un nou jucător infectat de Covid.

Acesta este portarul român Ionut Radu, 23 de ani, – care va fi supus unor verificări suplimentare mâine – după cum a confirmat clubul cu un comunicat oficial. Și anxietatea lui Inter crește, având în vedere și derby-ul împotriva Milanului la reluarea campionatului (și Milan are doi pozitivi în echipă, Ibrahimovic și Duarte).

„FC Internazionale anunță că Roberto Gagliardini și Radja Nainggolan au dat rezultate pozitive pentru Covid-19 în urma testelor efectuate în aceste zile în Appiano Gentile. Astăzi dimineața, pozitivitatea lui Ionuț Radu a apărut după testul efectuat ieri, mâine sunt în program verificări suplimentare „, a anunțat clubul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Grosseto, românca de 17 ani găsită după 2 luni: „Am fost răpită, sechestrată și bătută”

pelerinajului Sfânta Parascheva restricţiilor

Supărare mare printre credincioşi după anularea pelerinajului de Sfânta Parascheva. Mitropolia Moldovei cere anularea restricțiilor