in

Grosseto, românca de 17 ani găsită după 2 luni: „Am fost răpită, sechestrată și bătută”

Trei bărbați sunt cercetați de polițiștii din Italia în cazul dispariției, timp de două luni, a unei adolescente române.

În timpul audierilor, Elena Miruna Nemțeanu a declarat că fost răpită și sechestrată într-un apartament, scrie observatornews.ro.

Elena Miruna Nemțeanu a dispărut în 7 august din orașul Grosseto și a fost găsită două luni mai târziu, în 5 octombrie, în urma unei acțiuni de amploare a poliției.

În timpul interogatoriului, fata de 17 ani le-a spus polițiștilor că a fost atacată cu pumnii, legată, luată cu forța și sechestrată într-un apartament aflat nu departe de casa unde locuia împreună cu fratele și părinții.

Potrivit unor surse din poliție, citate de publicația italiană La Nazione, trei bărbați, tot români, sunt cercetați în libertate pentru răpirea Elenei, scrie fanpage.it.

Pentru doi dintre ei, acuzațiile sunt mai grave.

Anchetatorii au refăcut filmul răpirii Elenei Nemțeanu. Potrivit oamenilor legii, fata ar fi fost sechetrată într-un apartament aproape de casa ei din Grosseto, nu departe de gară, în via Saturnia, unde ar fi fost legată și bătută crunt.

Elena a fost cea care le-a povestit polițiștilor coșmarul prin care a trecut.

Poliția continuă să facă cercetări în acest caz.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Partidele au decis CANDIDAȚII PENTRU DIASPORA. Iată cine intră în lupta electorală și ordinea pe liste

Alarmă la Inter Milano, portarul român Ionuț Radu POZITIV la coronavirus