in

Alt erou român în Italia, a ajutat la prinderea a doi tâlhari: ”Am făcut ceea ce ar trebui să facă orice cetățean cinstit”

Mulțumită unui tânăr de origine română, rezident în Poviglio, carabinierii au reușit să aresteze doi bărbați care au jefuit supermarket-ul Famila din Brescello, localitate situată în provincia Reggio Emilia. „Cred că am făcut ceea ce ar trebui să facă orice cetățean cinstit. Nu mă simt ca un erou, ci o persoană care a decis să fie de partea legii”, a declarat românul.

Cei doi bandiți au intrat în magazin în jurul orei 19, înarmați cu un topor și cu cagule pe cap. L-au luat prizonier pe directorul magazinului și l-au bătut pentru că nu voia să deschidă seiful în care erau ținute încasările. Apoi, au amenințat personalul care lucra la casele de marcat și au luat toți banii, nu inainte de a fura toți banii care se aflau în biroul directorului, în total circa 10.000 de euro.

Tânărul român de 29 de ani nu s-a limitat doar la apelul clasic la 112 după ce a văzut jaful, ci s-a hotărât să urmărească mașina criminalilor de la distanță și să semnalizeze în timp real poziția bărbaților căutați la carabinieri.

Acest ajutor a permis militarilor să-i oprească pe cei care au comis furtul – un dominican de 37 de ani care locuiește în Poviglio și un italian de 53 de ani, din Ceccano, provincia Frosinone. Ambii erau deja bine cunoscuți de poliție.

Tânărul român a urmărit, inițial, Fiat-ul Seicento furat cu o jumătate de oră înainte din Castelnovo Sotto, din fața casei proprietarului. Apoi a observat schimbarea mașinii, cei doi suspecți au urcat într-un Peugeot 206 condus de o femeie de 59 de ani, mama unuia dintre hoți. La scurt timp după aceea, carabinierii de la Boretto au sosit la San Sisto di Poviglio, s-au alăturat imediat colegilor de la Castelnovo Sotto și unei patrule de poliție locală, care i-au blocat și i-au arestat pe cei doi bărbați.

De asemenea, a fost raportată mama dominicanului , care conducea mașina.

Șoferul unui TIR, erou în Italia, a oprit circulația pe o autostradă și a salvat un tânăr de la moarte

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, s-a electrocutat în timp ce șlefuia un perete, muncitor român dus în stare gravă la spital

VOIA SĂ FUGĂ ÎN ROMÂNIA! Îngrijitoarea română acuzată că a maltratat un bătrân de 94 de ani, arestată la Ravenna