in

Aura Anghel, singura româncă din staff-ul Festivalului de la Sanremo: ”Emoţiile sunt la cote maxime acolo”

O brașoveancă este singura româncă din staff-ul Festivalului Sanremo. Cu aproape 20 ani experiență în Italia, în domeniul consultanței de imagine, anul acesta, Aura Anghel face parte pentru a șasea oară din echipa selectată de organizatori pentru a transforma participanții și vedetele de la Sanremo în adevărate staruri internaționale.

Aura Anghel este președintele singurei academii de fashion din România, situată la Brașov. A lucrat pentru zeci de producții italiene de film, televiziune sau festivaluri, iar prin mâna ei au trecut vedete din toată lumea, printre care Nicole Kidman şi Eros Ramazzotti. 

“Da, emoţiile sunt la cote maxime acolo. Eu lucrez la backstage-uri importante, la cele mai importante prezentări de moda din Italia, la filme, la o grămadă de backstage-uri, însă emoţiile de la Sanremo sunt unice. Într-adevăr, scena de la festival este una dintre cele mai importante scene din Italia.”, a precizat Aura Anghel pentru Radio România Brașov FM.

Într-un interviu acordat publicației noastre, Aura ne declara că a avut mereu o pasiune pentru activităţi legate de lumea spectacolelor, strâns legate de meseria sa de cofeză. A participat ca profesionist la spectacole importante. „Mi-am practicat mereu cu pasiune meseria iar între timp am creat şi organizat evenimente  cum ar fi: concert Michael Bolton 2009, Miss Ugo Models 2008,  Miss România în Umbria 2010, concerte de Crăciun cu orchestra Johann Strauss din Viena, Miss Vesuvius şi multe altele. E o modalitate să te ridici, profesional vorbind.” , ne spunea ea în urmă cu câțiva ani.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Circula liniștită pe contrasens pe autostradă la Torino, româncă de 33 de ani oprită la timp de Poliția Rutieră

Tragedie la Bolzano, lucrător român de 43 de ani ucis de un trunchi în timp ce lucra într-o pădure