in

Candidate din Italia la Miss Diaspora / Diana Elena Ciubotaru VIDEO

Pe 24 august, scena vapor din Portul Turistic Mangalia va fi gazda Galei finale a concursului Miss Diaspora 2012, în cadrul Festivalului Callatis, organizat din nou în România, după ce anul trecut a fost organizat la Roma.

Miss Diaspora reuneşte în acest an tinere românce din 12 ţări. Italia este reprezentată de trei concurente, clasate pe primele trei locuri la concursul Miss Romania in Italia organizat de Asociaţia Românilor din Italia în iulie 2012: Andreea Iuliana Benchea (22 ani), Diana Elena Ciubotaru (23 ani) şi Ioana Adelina Andronic (19 ani).

Românii din Italia le pot susţine pe cele trei reprezentante ale comunităţii votând online pe site-ul www.missdiaspora.ro.

Fiecare concurentă este prezentată cu fotografii şi video. Iată ce se spune despre Diana Elena Ciubotaru (foto), 23 ani, câştigătoarea locului doi la Miss Romania in Italia 2012:

  • Înălţime: 177 cm
  • Greutate: 57 kg
  • Dimensiuni: 86-64-96
  • Culoare păr: Şaten deschis
  • Culoare ochi: Căprui

S-a stabilit în urmă cu 9 ani, în Italia împreună cu părinții. Mai are o soră mai mare. Toți muncesc și duc o viață decentă, dar le lipsesc enorm locurile natale. Speră să se stabilească în curând în România. Își dorește să devină avocat. Vorbește engleză, italiană, spaniolă.

Puteţi vota AICI pentru Diana Ciubotaru.

Votaţi pentru candidatele din Italia la Miss Diaspora 2012 / Andreea Iuliana Benchea VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nou sport în Italia: Manele-fitness / VIDEO

Referendumul a fost invalidat de CCR, Traian Băsescu se întoarce la Cotroceni